CrossCafe otevřelo 12. kavárnu

V pořadí už pátá pražská kavárna CrossCafe je umístěna v ulici Štěpánská.
Středa
18.01.2012
Tuzemská kavárenská síť CrossCafe se nadále rozšiřuje. Její nová pobočka v Praze funguje již pár dní.
 

Původně plzeňský koncept CrossCafe otevřel pátou pobočku v Praze a zároveň už dvanáctou v ČR. Nová kavárna na Štěpánské ulici vznikla z prostoru bývalé pivnice a po práci architektů se změnila v zajímavý designový počin. Kavárna osvěžila původní tmavé prostory a nabízí několik typů sezení i vysokou míru soukromí.

Síť kaváren CrossCafe je postavena na principu franchisingu. V každé z kaváren proto návštěvník narazí na podobný sortiment, vitrínu nebo uspořádání prodejního pultu. Zajímavostí u tohoto konceptu je však odlišnost kaváren ve smyslu kreativního řešení interiéru. Pokaždé se totiž objeví nový designový prvek, který by měl nenásilně splynout s lokalitou či budovou a zákazník získává pocit, že už tady někdy byl.

Crosscafe se orientuje především na českého zákazníka, a to jak svými cenami, tak výrobky z lokálních surovin. CrossCafe rovněž nabízí jako jediný kavárenský řetězec v tuzemsku franchising jako formu podnikání pro českého podnikatele. Franchising se podle posledních dat rozvíjí několikrát rychleji než hospodářství celé ČR.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014