CrossCafe otevřelo 12. kavárnu

V pořadí už pátá pražská kavárna CrossCafe je umístěna v ulici Štěpánská.
Středa
18.01.2012
Tuzemská kavárenská síť CrossCafe se nadále rozšiřuje. Její nová pobočka v Praze funguje již pár dní.
 

Původně plzeňský koncept CrossCafe otevřel pátou pobočku v Praze a zároveň už dvanáctou v ČR. Nová kavárna na Štěpánské ulici vznikla z prostoru bývalé pivnice a po práci architektů se změnila v zajímavý designový počin. Kavárna osvěžila původní tmavé prostory a nabízí několik typů sezení i vysokou míru soukromí.

Síť kaváren CrossCafe je postavena na principu franchisingu. V každé z kaváren proto návštěvník narazí na podobný sortiment, vitrínu nebo uspořádání prodejního pultu. Zajímavostí u tohoto konceptu je však odlišnost kaváren ve smyslu kreativního řešení interiéru. Pokaždé se totiž objeví nový designový prvek, který by měl nenásilně splynout s lokalitou či budovou a zákazník získává pocit, že už tady někdy byl.

Crosscafe se orientuje především na českého zákazníka, a to jak svými cenami, tak výrobky z lokálních surovin. CrossCafe rovněž nabízí jako jediný kavárenský řetězec v tuzemsku franchising jako formu podnikání pro českého podnikatele. Franchising se podle posledních dat rozvíjí několikrát rychleji než hospodářství celé ČR.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014