Během letošního roku otevřelo Fruitisimo už 3 prodejny. Jednou z nich je pobočka v obchodním centru Černý Most, kde mohou zákazníci vidět výrobu zmrzliny přímo na místě.
Pátek
21.06.2013
Fruitisimo finišuje přípravy na spuštění poboček v Polsku a Německu. Na Slovensku má zájemce o franchisu.
 

Franchisová síť Fruitisimo nabízí své produkty pro české zákazníky již 10 let. Za tu dobu se jí podařilo dostat se i na Slovensko a pomalu ale jistě zatíná drápky v dalších státech, konkrétně v Polsku a Německu. „Jsme nyní ve fázi vyjednávání podmínek pro pilotní prodejny, které bychom chtěli otevřít do konce tohoto roku,“ komentuje přípravy Jan Hummel, jednatel společnosti.

A expanze pokračuje i u nás. Fruitisimu se letos už podařilo otevřít 3 nové prodejny vlastními silami. „Za zmínku stojí především prodejna v Centru Černý Most, kde je i prosklená výroba naší zmrzliny a také nedávno otevřená prodejna Nový Smíchov, která nám v seznamu lokalit dlouho chyběla,“ doplňuje Jan Hummel s tím, že firma také podepsala 3 nové franchisové smlouvy. Počet tří pokračuje i u sousedů. V Bratislavě Fruitisimo aktuálně provozuje 3 prodejny a poohlíží se po dalších městech. Jak uvádí Jan Hummel, společnost zde uvažuje o rozvoji výhradně formou franchisingu a už eviduje několik zájemců. Počítá, že na Slovensku se nachází prostor pro 20 fresh barů.

Podle Jana Hummela je český trh prodeje ovocných džusů a zmrzliny téměř nasycen a není zde místo pro další velké hráče. Nicméně i přesto se najdou zahraniční firmy, které na českém trhu zkouší prorazit. Situace tak nemusí být konečná, jak se na první pohled zdá. Fruitisimo však považuje konkurenci za inspirující. Nejen díky ní rozšířilo sortiment o dorty, balené zmrzliny a balené čerstvé džusy.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014