Po otevření druhé kavárny v Hradci Králové čítá CrossCafe v síti 16 franchisových kaváren.
Pondělí
11.11.2013
Franchisová kavárenská síť CrossCafe otevřela již druhou pobočku v Hradci Králové.
 

Pro CrossCafe, český originální franchisingový koncept nekuřáckých kaváren, je letošní podzim velmi úspěšný. Po zářijové expanzi do Hradce Králové, který je po Plzni a Praze třetím krajským městem, kde koncept CrossCafe úspěšně prorazil, otevřel v této východočeské metropoli 29. října již druhou pobočku. Nová kavárna je vybudována v prostorách Studijní a vědecké knihovny.

Celkově tak CrossCafe disponuje v ČR 16 kavárnami. Osm z nich je provozováno v Plzni, odkud franchisový koncept CrossCafe pochází, šest kaváren úspěšně zdolává silnou konkurenci v Praze a dvě letos na podzim vybudované kavárny v Hradci Králové. Nově otevřená kavárna ve východočeské metropoli se nachází hned vedle univerzitního kampusu v Hradecké ulici, a proto potěší nejen všechny návštěvníky knihovny, ale také studenty hradecké univerzity a přilehlých škol.

CrossCafe zaznamenává o franchisovou spolupráci velký zájem. „Z jednání s adepty víme, že jejich důvody zájmu pramení z pozitivního vnímání značky a také prostředí, konceptu a řešení samotných kaváren a sortimentu,“ říká zakladatel a majitel licence CrossCafe Jan Janák. Tento koncept se hodí do větších a středních měst s minimálním počtem obyvatel 25 tisíc. Cena licence stojí 100 tisíc Kč. Investice na otevření kavárny se pohybují v rozmezí od 0,5 do 2,5 milionu v závislosti na tom, zda podnikatel se svou kavárnou jen přejde pod značku CrossCafe či si vybuduje úplně novou.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014