Bageterie Boulevard

BB logo new big
Informace o franchisovém systému
Popis franchisového systému

Bageterie Boulevard je moderní, dynamicky se rozvíjející franchisingový koncept restaurací rychlého občerstvení s francouzským šarmem. Specialitou Bageterie Boulevard (BB) jsou křupavé bagety, francouzského typu, plněné kvalitními a především originálními surovinami, pečené a kompletované na přání a před očima zákazníka.

Nejvýraznějším prvkem sortimentu je sezónní CHEF MENU, připravované renomovanými evropskými šéfkuchaři, kteří sází zejména na sezonnost a lokálnost použitých surovin. Bageterie Boulevard nabízí také širokou škálu snídaňových produktů. Koncept je založen na zdravější a chutnější alternativě rychlého občerstvení.

Charakteristickým motivem pro pobočky Bageterie Boulevard jsou vtipné výstřižky nadpisů bulvárních článků převážně spojených s jídlem, které se poté objevují na hlavních elementech značky – obaly produktů, v interiéru na stěnách apod.

Bageterie Boulevard neznamená jen jídlo, ale především životní styl.

Rozvíjíme dva základní směry spolupráce Bageterie Boulevard s franchisovými partnery. Na jedné straně stojí samostatní franchisanti, kteří provozují jednu až dvě restaurace. Na straně druhé pak společnosti, které mají zájem provozovat síť restaurací.

Profil vhodného partnera pro franchising koncept Bageterie Boulevard

Jaký je ideální profil franchisanta Bageterie Boulevard? Jedná se o partnera, pro kterého je provoz restaurace většinou hlavní činností, v ideálním případě má zkušenosti v oblasti pohostinství, není však podmínkou. Sám restauraci BB aktivně řídí a vede, případně pověří jejím vedením blízkou osobu, většinou rodinného příslušníka.
Ve většině případů je umístění provozovny spojeno s jeho místní znalostí, zázemím, nebo má k danému místu jinou osobní vazbu.

Popis síťového franšízanta BB

Jedná se o franchisový koncept pro společnost, která má dlouhodobý zájem provozovat více jak tři restaurace Bageterie Boulevard. Zároveň však podniká i v dalších oblastech. Rozvoj našeho konceptu vnímá jako další odnož svého podnikání, případně redesign svých stávajících jednotek. Řízení provozoven je zaštítěno přes silnou manažerskou strukturu, kterou má společnost již vybudovanou. Může jít o společnosti se zkušeností s gastro provozem, ale i z jiných oboru.

Vlastní provozovny

Praha 1, Vodičkova 21
Praha 6, Vítězné náměstí 14
Praha 1, Železná, Kamzíková 544/1
Praha 1, Národní třída, Národní 27
Liberec, Pražská 2
Ústí nad Labem, U Nádraží, U Nádraží 1135
Slovenská republika, Bratislava, Eurovea, Pribinova 8

Připravované provozovny

Českomoravská – DRIVE

Franchisové provozovny

Praha 1, Na Poříčí, Na Poříčí 42
Praha 1, Palác Koruna, Václavské náměstí 1 /Na Příkopě 2
Praha 2, Francouzská, Francouzská 6
Praha 3, OC Atrium Flora, Vinohradská 151
Praha 4, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci 86
Praha 5, OC Metropole Zličín, Řevnická 1/121
Praha 7, Letná, Letenské náměstí 748/6
Praha 8, Karlín, Thámova 22
Praha 8, Sokolovská, Sokolovská 49a/5
Praha 9, Centrum Černý Most, Chlumecká 765/6
Praha 9, Galerie Harfa, Českomoravská 2420/15a
Praha 10, OC Eden, U Slavie 1527
Brno, Galerie Vaňkovka, Ve Vaňkovce 1
Kladno, OC Central, P. Bezruče 3388
Plzeň, OC Borská Pole, U letiště 2/1074
Plzeň, OC Borská Pole, U Letiště 2/1074, DRIVE
Plzeň, OC Olympia, Písecká 972/1
Plzeň, OC Plaza, Radčická 2, Plzeň 3
Ostrava, OC Nová Karolina, Jantarová 3344/4
Pardubice, nám. Republiky 56
Hradec Králové, OC Futurum, Brněnská 1825/23a
Hradec Králové, OC Aupark, Gočárova třída 1754/48a
Slovenská republika, Bratislava, OC Central, Metodova 6

Obrázek provozovny systému
BB fotka Národní
Informace pro franchisanty
Podpora pro franchisanty

FRANCHISING KONCEPT BAGETERIE BOULEVARD VÁM POSKYTNE:

• Know-How

• Značku BB

• Zařízení restaurace

• Design Vaší restaurace a POS materiály

• Klientelu věrnou značce BB

• Inovativní marketing

• Síť dodavatelů

• Veškeré suroviny a výrobní postupy

• Příručky, metodiky, školení

• Vývoj portfolia

• Software, hudební produkci

• Dlouhodobou podporu a spolupráci pro Vaše úspěšné podnikání

PŘED OTEVŘENÍM RESTAURACE BB:

• Vybrat to nejlepší místo

• Navrhnout nadčasový design restaurace

• Koordinovat stavební práce a vyřídit veškerá povolení

• Vybavit restauraci zařízením a technologiemi

• Vyškolit personál

PO OTEVŘENÍ PROVOZOVNY BAGETERIE BOULEVARD:

• Provozní podporu a logistiku včetně nákupu a dodávek surovin

• Celoplošný marketing; PR a podporu při lokálních marketingových akcích

• Franšízovou podporu

• Možnost se aktivně podílet na konceptu BB

• Vývoj nových produktů a evoluci know-how

 

TYPY FRANCHISOVÝCH PROVOZOVEN BB

HIGH STREET

Kamenná provozovna, tzv. vlajková loď Bageterie Boulevard. Nachází se na prestižním a pulzujícím místě, ideálně v centru města a umožňuje prezentovat koncept v celé jeho šíři. Provozovny jsou často rohové, přízemní nebo patrové, s velkými výlohami s velkým důrazem na náročný interiér a možností umístění předzahrádky. Výměra 100 – 500 m², průchodnost kolemjdoucích 15.000 / den.


FOOD COURT

jednotky jsou umístěny v obchodních centrech. Pokud to dispozice umožňuje, preferujeme jako součást jednotky i vestavěné lobby, kde můžeme zákazníkovi prezentovat pro koncept typické interiérové prvky, hudbu a vytvořit příjemnou a klidnou atmosféru. V ostatních případech zákazníci využívají společného lobby obchodního centra. Výměra pro výstavbu food court jednotky je minimálně 50 m2. Návštěvnost obchodního centra 15.000 / den.


EXPRESS WINDOW

Jednotky jsou umístěny v lokalitách s velmi vysokou průchodností, kde většina transakcí je formou odnosu s sebou. Jsou provozovány na malé výměře 30–80 m2, v sezoně bývá jejich součástí předzahrádka s příjemným sezením a obsluhou. Průchodnost kolemjdoucích 10.000 / den.

OUTDOOR SHOPPING MALL

Jednotky jsou umístěny v obchodních centrech, jejichž dispozice umožňuje přímý vstup z venkovního prostředí a navazuje na přilehlé parkovací plochy. Jejich součástí je prostorné vlastní lobby, případně předzahrádka. V některých případech je možné rozšířit provozovnu o výdej do auta – drive thru. Potřebná výměra je 100 – 350 m2.

BB on the GO

Jedná se o naši dosud nejmenší provozovnu, která je umístěna na frekventovaných místech v rámci dopravních uzlů. Nabízí velmi omezený sortiment BB formou Take Away.
Výměra 15 – 50 m², průchodnost kolemjdoucích 10.000 / den.


DRIVE

Samostatná restaurace postavená na okraji měst u příjezdové hlavní komunikace nebo jako součástí čerpací stanice či jiného stávajícího objektu, nabízející prodej formou Drive Thru nebo příjemné posezení v pumpy nebo jiného stávajícího objektu. Nabízí formu prodeje Drive Thru nebo s možností využití sezení v lobby.
Výměra pozemku min. 2.500 m2, průjezdnost min. 20 000 aut denně, dostatečné inženýrské sítě.

 

Potřebná počáteční investice

POČÁTEČNÍ INVESTICE

  • Finanční prostředky – min. 5.000.000,– Kč

ZÁKLADNÍ POPLATKY

  • Vstupní poplatek – 15.000 EUR
  • Licenční poplatky – 8%
Základní požadavky
  • Finanční zajištění (možno úvěrem)
  • Osobní angažovanost
  • Ochota trénovat se, ochota ke změnám
  • Zkušenosti s restauračním provozem (není podmínkou)

VHODNÁ LOKALITA PRO OTEVŘENÍ FRANŠÍZOVÉ RESTAURACE BAGETERIE BOULEVARD

Otázka vhodné lokality je pro nás natolik primární a určující, že vyhledáváme pouze TOP lokality, o kterých jsme naprosto přesvědčeni. Všeobecně pro naše nové provozovny hledáme vhodné prostory s vysokou průchodností. Lákavé jsou pro nás prostory v komerčních centrech, domech, prostranstvích vhodných pro výstavbu samostatně stojící Bageterie Boulevard nebo pozemky hodící se pro realizaci BB Drive. Jsme schopni převzít i stávající provozovny /nejen gastro provoz/.

Kritéria

  • Město s více než 100 000 obyvateli
  • Plocha 50 m2 – 100 m2 = zázemí/kuchyně (forma take away či OC se společným lobby)
  • Plocha 150 m2 – 400 m2 = cca 100 m2 zázemí/kuchyně a zbytek prostoru food court
  • Velké výlohy pro prezentaci firmy, v přízemí na dobře viditelném místě
  • Velmi frekventovaná lokalita, nejlépe v centru města, na náměstí, na pěší zóně, v obchodě, ve stanici metra, v obchodním centru či u zastávek MHD
  • Pozemek (pro DRIVE) na velmi výhodné lokalitě s rušným provozem aut (plocha = cca 3000 m2)
Informace o franchisorovi
Crocodille ČR, spol. s r.o.
Poděbradská 55/88
198 00 Praha 9
+420 724 584 261
+420 283 061 799
mkrejcikova@bb.cz
www.bb.cz
Kontaktní osoba pro zájemce o licenci

Markéta Krejčíková, franchise partner manager
http://www.bb.cz/franchising/formular

Společnost je členem České asociace franchisingu
Zjistěte více
Pokud chcete získat více informací, vyplňte kontaktní formulář níže. Vaše údaje budou předány přímo dané společnosti.
Jméno a příjmení *
Město *
Telefonní kontakt *
E-mail *
If you see this field leave it blank.

Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.

chcete víc?

newsletter Franchising.cz

If you see this, leave this form field blank