Domácí těstoviny v moderním pojetí
Značka Domácí těstoviny Bistro, jak ho neznáte, je na trhu už 12 let. Základem jsou čerstvé těstoviny, které vyrábí podle vlastního receptu a jsou nyní připraveni se o něj podělit s franšízanty. Stejně tak jim předají precizně rozepsané receptury na vlastní pesta a omáčky. Samotná příprava není složitá. Cenné je know-how, které Honza s Matějem za léta podnikání už vyladili ke spokojenosti nejen zákazníků, ale také s ohledem na rychlost a jednoduchost přípravy. Průměrně dovedou jednu porci odbavit za 21 vteřin.
„Nabízíme ve fast foodu něco jiného než obvyklé kebaby, bagety a hamburgery. Už hezkých pár let nám zájem zákazníků ukazuje, že je to baví. Proč tedy nezkusit naši myšlenku trochu posunout a rozšířit ji formou franšízingu? Věříme, že kdekoli bistro s naší značkou otevře, bude to poprask. Hlavně proto, že to bude zcela jiná a nová alternativa, jak se rychle a supr najíst,“ vysvětluje Honza. Svým budoucím franšízantům se chtějí plně věnovat: „Největší novinkou pro rok 20204 je u nás franšízová spolupráce. Našim cílem rozhodně není nějak překotně během jednoho roku získávat spoustu franšízantů. Chceme spolupracovat s lidmi, kteří budou plně chápat naši myšlenku a my mu budeme moct pomoci perfektně rozjet jeho bistro,“ vysvětluje Matěj. S nárůstem počtu poboček počítají v každém případě – plánují otevřít další a franšízanty přibrat do své sítě kdykoli později.
Nyní mají ve fázi jednání pražská bistra v OC Chodov, které je možné otevřít od září, a bistro v OC Černý Most s otevřením v roce 2025. Obě pobočky se mohou stát franšízou a Honza s Matějem jsou připraveni pro úvodní jednání.
„Pokud budeme uvažovat o menších městech, počet obyvatel by neměl klesnout cca pod 70 000 obyvatel, měla by to být spíše krajská města. Ke každé příležitosti budeme přistupovat individuálně ale obecně si myslíme, že platí čím víc lidí ve městě tím o něco větší možnost úspěchu,“ upřesňuje představy o franšízové spolupráci Matěj.
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Zavedný franšízový model Fruitismo dobývá Rakousko a Německo. Jaké jsou nebližší plány značky?
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
U solné terapie toto známé rčení skutečně platí. Franšízové Centrum Solné terapie CST ze Slovinska na tom staví úspěšný byznys. Nyní míří i na český trh.
Realitní trh v porovnání Česka, Evropy a Ameriky i metody moderního prodeje nemovitostí přibližuje v rozhovoru Mgr. Tomáš Jelínek, MBA, CEO franšízové společnosti Centrury21.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...