Tisícovka do šesti let

Quiznos je řetězec restaurací se sídlem v Denveru. Síť Quiznos provozuje restaurace v 50 státech USA, ve 40 zemích světa a na jednom dependentním území Spojených států amerických.
Středa
12.11.2014
Franchisa Quiznos se rozhodla pro drtivou expanzi. V plánu je 1000 restaurací.
 

Koncepty se sendvičovými specialitami ovládají oblast gastronomie ve franchisingu. Americký řetězec Quiznos, jež v portfoliu nabízí sendviče, saláty a polévky, pokračuje v další expanzi. Nejvíce tato síť roste v sedmi zemích Asie a Středního východu. V rámci zahraniční franchisové expanze si za cíl dala otevřít 1000 restaurací ve více než 40 zemích světa do konce roku 2020.

Franchisová spolupráce byla klíčem k otevření dveří do celého světa. "V zahraničí vidíme skvělé příležitosti pro další rozvoj a růst naší společnosti," řekl Kenneth Cutshaw, prezident pro mezinárodní rozvoj Quiznos. První restaurace se začaly otevírat v Malajsii, Indonésii a Tchaj-wanu. V příštím roce by měl malajsijský master-franchisant pomoci Quiznos uspět i v Číně. Tam chtějí představitelé této sítě otevřít až 1500 restaurací během 11 let.

Sendviče budou moci ochutnat i zákazníci na arabském poloostrově. Hlavní franchisový partner, Royal Bun Café, otevřel první restauraci ve Spojených arabských emirátech letos v září. „Na základě této expanze se síť Quiznos stane jednou z největších značek ve Spojených Arabských Emirátech," řekl Saeed Al Jabri, generální ředitel Royal Bun Café.

Řetězce mající v nabídce sendviče jsou oblíbené i u nás. Nejrozvinutější je u nás franchisový koncept Bageterie Boulevard, který zastupuje společnost Crocodille. V tuzemsku už otevřela 19 restaurací. Na českém trhu se také snaží více expandovat americký koncept Subway. Ten sice na celém světě provozuje přes 45 tisíc poboček, avšak u nás se zatím moc nerozvinul. Otevřeno je zde 15 restaurací.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014