Subway

Informace o franchisovém systému

Popis franšízového systému

Restaurace Subway® nabízí širokou nabídku sendvičů, wrapů a salátů i pro vegetariány, a také výbornou kávu a sušenky několika příchutí. První restaurace, v níž zakladatel značky Subway připravoval sendviče přímo před hosty dle jejich přání, byla otevřena v roce 1965 ve městě Bridgeport ve státě Connecticut v USA. 

Od té doby se koncept úspěšně rozšířil po celém světě. Koncept Subway je výjimečný tím, že funguje přes 50 let a každá restaurace Subway je vlastněna a provozována franšízantem. Franšízant je samostatný podnikatel, který vede svůj podnik pod jménem franšízového konceptu, využívá z toho plynoucí podpory a dodržuje pravidla stanovená tímto franšízovým konceptem.

Jako franšízant získáte know-how a podporu Subway, na niž se můžete spolehnout.

Bezplatná infolinka pro ČR: 800-700-498

Subway® je registrovanou ochrannou známkou společnosti Subway IP, LLC. © 2020 Subway IP, LLC. 

Vlastní provozovny

Všechny restaurace Subway jsou vlastněny franšízanty.

Franšízové provozovny

Franšízantem se můžete stát na území celé ČR.

Ve světě je značka Subway zastoupena ve více než 100 zemích. Všechny nově otevírané restaurace jsou již v moderním dekoru “Fresh Forward”. Stávající restaurace jsou do nového dekoru postupně přebudovávány.

Obrázek provozovny systému
Informace pro franchisanty

Podpora pro franchisanty

  • Intenzivní dvoutýdenní úvodní trénink v zahraničním školícím centru.
  • Spolupráce při vyhodnocení vhodné lokality pro restauraci.
  • Příprava designu restaurace dle možností konkrétního prostoru.
  • Připojení na síť dodavatelů pro značku Subway.
  • Průběžný vzdělávací systém pro franšízanty a jejich zaměstnance.
  • Marketingová podpora.
  • Propracovaný systém provozu včetně provozního manuálu a nepřeržité poradenství.

Potřebná počáteční investice

  • Celková vstupní investice: cca 120.000 - 290.000 Eur.
  • Marketingová podpora: 4,5%
  • Průběžný franšízový poplatek: 8 %

Základní požadavky

  • Precizní dodržování pravidel provozování restaurace v rámci systému Subway.
  • Vůle učit se novým postupům.
  • Organizační schopnosti a dovednosti.
  • Dostatečný finanční kapitál.

Základní požadavky na franchisanta:

  • Ztotožněný s hodnotami značky.
  • Finančně zdatný manažer s podnikatelským nadáním.
  • Zodpovědný týmový hráč se schopností motivovat a vést kolektiv.
  • Vůdčí typ, který proaktivně řídí svou restauraci nebo restaurace.
  • Úspěšný absolvent intenzivního dvoutýdenního úvodního školení.
  • Zkušenosti s gastro provozem jsou výhodou, ale nejsou podmínkou, protože Vás v Subway vše potřebné naučíme.

Informace o franšízorovi
franchising association

Subway International B.V.

Zastoupení pro ČR:
Subway Vermietungs und Servicegesselschaft m.b.H., org. sl.
Jankovcova 1603/47a, 170 00 Praha 7

+420 233 310 135
800 700 498 (bezplatná linka)

ce_europe_sales@subway.com

subway.com

Kontaktní osoba pro zájemce o licenci

Dana Fürstová furstova_d@subway.com

Více informací

Pokud chcete získat více informací, prosíme vyplňte kontaktní formulář. Vaše údaje budou zaslány přímo Subway.

Zpráva
Jméno a příjmení *
Město *
Telefon *
E-mail *

PŘEČTI ČLÁNKY

Nejčtenější

Informace zadané v katalogu dodávají samotné franchisové systémy. Před podpisem smlouvy o spolupráci by měl každý zájemce posoudit nabídku dané firmy. Redakce si vyhrazuje právo upravit informace o systémech udávaných v katalogu. V případě zjištění, že udávané informace nejsou pravdivé či neaktuální, prosíme, kontaktujte redakci.

PROFIT system franchise services s.r.o. - provozovatel Franchising.cz, informuje, že neshromažďuje ani nezpracovává informace zaslané prostřednictvím kontaktního formuláře. Všechny informace zadané ve formuláři jsou zasílány jako e-mail organizátorovi systému uvedenému v Katalogu franšíz. Uvedený příjemce, který obdrží odeslané informace, je použije s cílem poskytnout informace na zaslaný dotaz. Odeslání jakýchkoliv vašich osobních údajů je dobrovolné a organizátor systému, který obdrží kontaktní formulář, je subjektem odpovědným za shromažďování a zpracování případných osobních údajů.