Oproti klasickému topnému systému šetří Maxeco energii a tím i náklady na vytápění. Značka, která zajišťuje instalaci tepelných fólií, má spolupracovníky ve Španělsku, Polsku, Srbsku a na Ukrajině.
Úterý
27.06.2017
Franšízanti české firmy Maxeco se podílejí na prodeji i instalaci samoregulačních topných fólií, které mají šetřit energii i zdraví.
 

Byt dokáže ohřát během 15 minut na požadovanou teplotu, má široké využití pro rodinné domy, průmyslové a hospodářské stavby. Kromě toho má Maxeco podle svých výrobců protiplísňové a antibakteriální účinky, vysuší mokré stěny, a zlepšuje kvalitu vzduchu v místnostech. Samoregulační topné fólie pocházejí z Koreje, použít je lze na podlahu, stěny, strop, ale i v exteriérech (jsou voděvzdorné) mají životnost až 40 let a nepotřebují žádnou pravidelnou údržbu.

Oproti klasickému systému šetří Maxeco energii a tím náklady na vytápění. Společnost Maxeco s.r.o. založili v květnu 2015 firemní společníci, kteří mají více než desetileté zkušenosti v oboru. Pobočky vlastní firma i v zahraničí: Španělsku, Polsku, Slovensku, Srbsku, a na Ukrajině. Koncept Maxeco hledá vhodné nové partnery pro otevření dalších franšíz v zahraničí, a to včetně České republiky. Franšízanti sdružení pod značkou Maxeco se podílejí jak na prodeji produktů, tak na instalaci topných fólií. Službu instalace topných fólií u zákazníka provádějí proškolení montéři.

Investice do nové pobočky vyjde asi na 750 tisíc

Franšízanti dostávají od firmy ucelený koncept, podporovaný centrálou. Ten zahrnuje veškeré činnosti, které souvisejí s otevřením a rozvojem franšízové pobočky. Balíček pro nové franšízanty obsahuje také vizualizaci pobočky, pracovní oděvy pro zaměstnance a kompletní vstupní školení. Franšízanti mají právoi používat firemní logo a know-how. Vedení Maxeca novou pobočku posléze začlení do své distributorské sítě. Franšízanti mají také zaručenou územní exkluzivitu a k dispozici jednotný informační systém.

Zájemci o franšízu Maxeca by měli mít obchodního ducha, prezentační dovednosti, a kapitálovou vybavenost. Vstupní poplatek činí od 50 000 Kč podle velikosti regionu. Celková investice (včetně vybavení pobočky a prvního naskladnění) se obvykle pohybuje kolem 750 000 Kč. Exkluzivní smlouva platí 5 let s možností prodloužení.