České pivo chutná

České pivo se nejen u nás, ale také ve světě těší velké oblibě. Dokazuje to i franchisový koncept The PUB, Pilsner Unique Bar, který se vyznačuje především samoobslužnými pivními výčepy. První provozovna byla otevřena v Plzni v roce 2005 a během devíti let se rozšířila i za hranice. Loni firma The PUB Franchising otevřela 2 nové restaurace a 1 přestěhovala. I přes pokles gastronomického trhu firma loni zaznamenala mírný růst.
Koncept působí i v Německu a nově také na Slovensku a Rumunsku. „V Bukurešti máme za sebou první půlrok provozu, v Bratislavě necelý měsíc. I přesto, že je brzy hodnotit, zaznamenáváme rostoucí trend, což je důležité,“ dodává jednatel společnosti The PUB Franchising Jaroslav Stuna s tím, že zájemci o licenci se v jednotlivých zemích příliš neliší, nicméně trhy jsou rozdílné. Společné mají jen to, že prodejní cena piva je vyšší než v ČR.
V Česku už firma provozuje 12 restaurací, z čehož 5 se nachází v Praze. V květnu by měla přibýt další v Ostravě. „Jednáme se zájemci o licenci po celém Česku a odhadujeme, že bychom letos mohli otevřít ještě jednu restauraci,“ dodává Jaroslav Stuna. V Praze je firma s počtem restaurací zatím spokojena a neočekává v blízké době další otevření. Ovšem podle Jaroslava Stuny záleží na konkrétní lokalitě, takže Praha zůstává nadále v kurzu.

Zobrazit v katalogu franšíz





















PŘEČTI ČLÁNKY

Franšízová síť s více než 200 pobočkami se úspěšně rozvíjí v zemích Evropy. Aktuálně hledá dlouhodobé partnery pro vstup na český trh.
Franšízová síť UGO sází na inovace, vyváženou nabídku a partnery zapojené do každodenního provozu. Růst obratu o 160 % odráží stabilní rozvoj sítě.
Jak si vede Coffeeshop Company od doby, co si vzala vedení nazpět centrála ve Vídni? Díky nižším nákladům chce oslovit nové franšízanty a rozšířit síť v zemích V4.
Food trucky představují nový evropský trend. Rozmach těchto franšíz probíhá i v Česku. Jak je to s investičními náklady a zahájením vlastního podnikání s mobilním občerstvením?
Franšízový koncept BodyBody spojuje moderní technologie a zdravý životní styl. Zájemcům otevírá možnost rozjet vlastní studio i v menších městech.
Nejčtenější

Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Do polské metropole dorazí 23. a 24. října desítky franšíz a tisíce podnikatelů. Varšavský veletrh představí značky úspěšné v Polsku i mířící do střední a východní Evropy.
Josef Lásko otevřel franšízovou pobočku Partners Banky v Chocni. Jaké vlastnosti hledá u členů týmu a proč věří, že charakter je víc než zkušenosti?
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
BNI funguje už 37 let a patří k největším networkingovým sítím na světě. Jak vypadá spolupráce s franšízanty?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...
Lidé jsou základ
Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...