rozhovor týdne

rozhovor týdne | 14.09.2020

Na konci roku 10 poboček

V září otevřeme 3 pobočky na Moravě, jejichž rozjezd posunula pandemie, prozrazuje Petr Tuháček, majitel gastronomického franšízového konceptu Volos.

V září otevřeme 3 pobočky na Moravě, jejichž rozjezd posunula pandemie, prozrazuje Petr Tuháček, majitel gastronomického franšízového konceptu Volos.

rozhovor týdne | 17.08.2020

30 let na trhu

„Franšízantům jsme v době „covidové“ pomohli i finančně," říká Miroslav Kubricht, managing director Yves Rocher pro ČR, SR a Maďarsko.

rozhovor týdne | 03.08.2020

U franšízantů hledáme motivaci uspět

„Ani v době, kdy platila nejtvrdší protipandemická opatření, se realitní trh se nezastavil. To je dobrá zpráva i pro naše franšízanty," říká Jan Hrubý, generální ředitel RE/MAX.

rozhovor týdne | 20.07.2020

Cesta do franšízy

Pracoval jako realitní agent či projektový manažer, pak založil franšízu samoobslužných prádelen Bubbles, která funguje i u nás. Gábor Megyeri prozradil, jaké byly začátky.

rozhovor týdne | 06.07.2020

Správný čas na franšízu

Cílem každého franšízora je, aby se jeho franšízantům dařilo. Proto nastane-li problém, je připraven pomoci, říká Lenka Nováková, konzultantka společnosti PROFIT system.

rozhovor týdne | 29.06.2020

Naši franšízanti těží i z online prodeje

„Naše plány expanze nezměnil ani koronavirus. Stále bychom rádi dosáhli počtu 150 prodejen,“ říká Jan Gonda, master-franšízant sítě Naturhouse pro ČR a SR.

rozhovor týdne | 22.06.2020

V Mr.Sushito si plníme sny

„Náš franšízant musí milovat svou práci, rád komunikovat s lidmi a mít vizi," říká Petr Fabík, investiční a franšízový manažer konceptu Mr.Sushito.

rozhovor týdne | 15.06.2020

Pozici lídra chceme posilovat

„Telefonické a online konzultace jsme dříve vnímali jako doplňkovou službu. Uplynulé týdny však potvrdily perspektivu tohoto segmentu," říká Marta Nosková, jednatelka franšízové sítě Nutriadapt.

rozhovor týdne | 08.06.2020

Koronavirová krize přivedla nové franšízanty

„Náš franšízový koncept je nyní nastaven na dvě varianty vstupu do sítě a zakoupení franšízové licence,“ říká Radek Straka, ředitel franšízového rozvoje Extra Služby.

rozhovor týdne | 01.06.2020

Oxalis míří dál do světa

„Chceme v zahraničí najít partnery, kteří otevřou alespoň jeden vlastní obchod s kávou a čajem, a dále budou rozvíjet franšízovou síť," říká majitel konceptu Oxalis Petr Zelík.

rozhovor týdne | 25.05.2020

Zájem o franšízy z Česka i zahraničí

„Zájem ze strany investorů předčil naše očekávání. Franšízanti již nyní staví motýlí domy Papilonia v Brně a na Lipně," prozrazuje Zbyněk Černý, zakladatel konceptu Papilonia.

rozhovor týdne | 18.05.2020

V první fázi 20 kosmetických center

„Master-franšízant získá know-how firmy, která má po světě přes 1000 poboček," říká Petr Tuháček, ředitel firmy MORXIMO invest, která v ČR zastupuje španělskou značku No+Vello.

rozhovor týdne | 11.05.2020

Finanční model umožňuje vydělávat

„Solidní finanční model poskytuje franšízorům jistotu, že jejich nabídka bude prodána,“ říká Karol Kaczmarek, franšízový analytik pro region CEE skupiny PROFIT system.

rozhovor týdne | 04.05.2020

Do druhé dekády s novými franšízanty

„Rozšířili jsme možnost franšízové spolupráce v Praze, pokračujeme i s expanzí do regionů,“ říká Kamila Zárychtová, zakladatelka Business for Breakfast Česká republika.

rozhovor týdne | 27.04.2020

Franšíza, řešení p(r)o krizi

„Krize nesmete franšízu z povrchu Země. Až pandemie skončí, franšízoři mohou mít zlaté časy,“ říká Lenka Nováková, konzultantka PROFIT system franchise services.

rozhovor týdne | 20.04.2020

Posílení rozvozu i vznik nového e-shopu

„Jedním z pravidel naší franšízy je to, že když pobočka nevydělává, neúčtujeme franšízový poplatek ani my, což se právě děje," říká Jan Kapolka, spolumajitel konceptu Los Capolitos.

rozhovor týdne | 13.04.2020

Podoba franšízových smluv se změní

„Podnikatelé, kteří jsou držiteli franšízových licencí, mohou dnes těžit z toho, že jsou součástí větších sítí, říká právník Ivan Rámeš," partner AK Havel&Partners.

rozhovor týdne | 06.04.2020

Díky dodávce jídel nacházíme nové zákazníky

„Zastoupení bychom chtěli mít v každém krajském městě. Vzniknout by však mohly i pobočky v těch menších,“ říká Robert Šefraný, majitel franšízy DietaFit - krabičková dieta.

rozhovor týdne | 23.03.2020

Franšízanti musí vědět, že v tom nejsou sami

Jak pandemie viru SARS-CoV-2 ovlivní podnikání franšízantů a na co by měli franšízanti myslet? Zeptali jsme se Marka Halfara, ředitele poradenské společnosti PROFIT system.

2
3
4
5
další  
posledni