rozhovor týdne

rozhovor týdne | 09.09.2019

Během několika let obsadíme celé Česko

„Přemýšleli jsme, jak snížit množství odpadu a vykompenzovat to, že musíme stravu v rámci Fitness Food Menu vozit v plastových obalech,“ říká Lucie Volfová, zakladatelka franšízového konceptu FoodShop Bezobalu.

„Přemýšleli jsme, jak snížit množství odpadu a vykompenzovat to, že musíme stravu v rámci Fitness Food Menu vozit v plastových obalech,“ říká Lucie Volfová, zakladatelka franšízového konceptu FoodShop Bezobalu.

rozhovor týdne | 19.08.2019

Marketing může franšízorům přinášet víc

Franšízové podnikání je specifické, využívání moderních nástrojů marketingu však pro majitele sítí představuje řadu příležitostí, upozorňuje Jaroslav Novák, majitel konzultační agentury ePace.

rozhovor týdne | 12.08.2019

Franšízantům umožňujeme dále růst

Do pěti let chce mít franšízový koncept TAB Board v Česku a na Slovensku 25 zastoupení, prozrazuje Jana Škabradová, Operation Manager TAB Board CZ.

rozhovor týdne | 05.08.2019

V Česku máme kam růst

Síť restaurací Hadog Burgers má na trhu od června první franšízu. Najdete ji v Brně. Do jakých míst koncept dále míří, odhalil jeho majitel Patrik Habart.

rozhovor týdne | 29.07.2019

Funkčnost konceptu jsme sami otestovali

Naši franšízanti pomáhají lidem se zdravotním znevýhodněním, proto u nich hledáme hlavně zápal, říká Pavel Vaníček, jednatel společnosti GS Agency, která stojí za bezlepkovým pekařstvím Smajlík.

rozhovor týdne | 22.07.2019

U franšízantů hledáme obchodního ducha

V Česku chceme otevřít 5 nových poboček a na Slovensku 10. Nabízíme tak příležitost dalším zájemcům o franšízu, říká Jan Malysz, obchodní ředitel společnosti Lomax.

rozhovor týdne | 15.07.2019

Výsledek závisí na aktivitě franšízanta

Podnikání pod známou značkou jako franšízant se zdá být jednoduché. Zda je tomu opravdu tak, prozradila Lenka Nováková, konzultantka poradenské společnosti PROFIT system franchise services.

rozhovor týdne | 08.07.2019

Abychom uspěli, musíme jít s dobou

Podporuji to, co vnímám, že je dobré, kvalitní a regionální, prozradila část své strategie Pavla Polišenská, majitelka Ice Café, která se stala jednou z vítězek OCP.

rozhovor týdne | 01.07.2019

Naši franšízanti musí mít skutečný zájem o obor

Je reálné, že se nám do konce roku 2023 podaří zdvojnásobit naši síť poraden, prozrazuje Marta Nosková, generální ředitelka konceptu Svět zdraví.

rozhovor týdne | 24.06.2019

Do konce roku budeme 100% franšízoví

Všechny nové pobočky otevíráme s franšízanty, je to důležité, aby už od začátku restaurace byla profitabilní pro obě dvě strany, říká Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald´s.

rozhovor týdne | 17.06.2019

Chceme pobočky u nás i v zahraničí

Náš franšízant může svůj byznys rozjet během dvou až tří měsíců, říká v rozhovoru Jan Kapolka, spolumajitel sítě restaurací Los Capolitos.

rozhovor týdne | 10.06.2019

S Fruitisimem míříme do nových lokalit

„Profil zájemců o naše franšízové licence se mění, stále častěji se hlásí mladí lidé pod 30 let,“ prozrazuje Michal Příhoda, výkonný ředitel Fruitisimo Group.

rozhovor týdne | 03.06.2019

Trampolína pro podnikání

Plánujeme rozšířit nabídku služeb, franšízanti tak budou moci oslovit širší skupinu zákazníků, říká Bartosz Śledziński majitel konceptu Jump Planet.

rozhovor týdne | 27.05.2019

Franšíza pro profíky i začátečníky

„V našem oboru je velmi důležitý trénink. Proto mu při práci s franšízanty věnujeme velkou energii,“ říká Paulina Patelka, franšízová manažerka pro rozvoj sítě Semilac.

rozhovor týdne | 20.05.2019

Pomáháme řešit problém s nedostatkem lidí v IT

Škola programování Coders Lab hledá pro vstup na trh partnery. O spolupráci s tímto konceptem promluvil Gregorz Morawski, který má na starosti rozvoj franšíz.

rozhovor týdne | 13.05.2019

Dáváme příležitost podnikatelům v okresních městech

V září to bude 10 let, kdy Kamila Zárychtová založila v Česku první podnikatelský klub Business for Breakfast. Nejen to, co ji k tomu vedlo, prozradila v Rozhovoru týdne.

rozhovor týdne | 06.05.2019

Šance na úspěch v kosmetickém průmyslu

Naši franšízanti pracují v oboru krásy, který neustále roste, oni tak mohou růst s ním, říká Éva Farkasz, zástupkyně franšízového konceptu Collagen Cocktail.

rozhovor týdne | 29.04.2019

Naši franšízanti mají různá očekávání

Chceme posílit pozici Subway v Praze a Brně, kde stále vidíme potenciál pro růst počtu poboček, prozrazuje Irena Očková, Communications Specialist franšízové sítě Subway.

rozhovor týdne | 22.04.2019

Franšízanti jsou naši rovnocenní partneři

Letošní rok pro nás bude ve znamení dalšího růstu, měl by být rychlejší než ten loňský. V rozhovoru to prozradil Jan Hrubý, nový CEO RE/MAX Czech Republic.

rozhovor týdne | 15.04.2019

Určujeme trendy v gastronomii

Většina poboček značky UGO je provozována franšízanty. Chceme, aby jejich podíl dále rostl, prozrazuje Lukáš Prauss, Expansion Director společnosti UGO Trade.

2
3
4
5
další  
posledni