moje franšíza

UGO dává franšízantům možnost růst
S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?
S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?

Ve franšíze jsem zúročil zkušenosti z řady oborů
O otevření vlastní kavárny uvažoval Alexander Stamenov dlouho. Co ho přimělo připojit se k franšízové síti Coffeeshop Company?

Kontakty k nezaplacení
S franšízovou sítí Business for Breakfast se Regina Vondrová setkala před sedmi lety. Co ji přimělo stát se její součástí a rozjet vlastní podnikání?

Další rozvoj a inovace franšízy OK POINT
Díky vysokému zájmu o to, co nabízí franšízový projekt OK POINT, se vybavení jeho poboček neustále modernizuje a posouvá dopředu. A to vše pod taktovkou Broker Consulting. / REKLAMA

Plním si sen o vlastním podnikání
Radku Růžičkovou přivedla k franšíze BodyBody láska ke sportu. Čím ji právě tato značka oslovila?

Přál jsem si pracovat svobodně a samostatně
Luboš Palán je franšízantem značky Nutriadapt téměř dva roky. Jak se mu v oboru nutričního poradenství podniká?

7 let ve franšíze
K podnikání pod hlavičkou franšízové sítě Lomax v Rakovníku se Michal Šperl dostal vlastně náhodou. Jak se mu daří?

Sledovat pokroky dětí mě velmi naplňuje
S výukou angličtiny metodou Helen Doron měla Olga Haitl zkušenost jako nezávislá učitelka. Po zkušenostech z pandemie se rozhodla stát se franšízantkou.

Za franšízou do Prahy
Od vysokoškolské brigády k vlastnímu byznysu – tak by se dala popsat cesta Jiřího Tatýrka. Dnes je majitelem jednoho z pražských OK Pointů.

La Donuteria v každém větším městě
Původně si chtěli otevřít malý vinný bar. Dnes Lukáš Jakubek spolu se Stanislavem Virdzekem provozují franšízu La Donuteria v Praze. Kdy přišla změna?

Pomáhám svým členům růst
Letos v dubnu to budou 3 roky, co se Karel Kotrba rozhodl rozjet vlastní byznys a s franšízou TAB Board pomáhat v rozvoji majitelům malých a středních firem.

Podnikání s franšízou mi šetří starosti
Touha po osamostatnění se a vlastním podnikání přivedla Lubomíra Bouzka k podnikání pod hlavičkou franšízového konceptu. Svou budoucnost spojil se značkou Solodoor.

Z ředitele franšízantem
Do sítě Century 21 přivedla Libora Kalouska víceméně náhoda. Dnes jako franšízant provozuje 3 pobočky této realitní sítě.

Sdílení zkušeností a know-how na OK POINTech funguje
Filip Korčák je již rok úspěšným majitelem pobočky OK POINT v Boskovicích. Její otevření považuje za nejlepší rozhodnutí ve své kariéře.

Ze zaměstnankyně majitelkou
Když Petře Vichtové přišla nabídka stát se vedoucí prodejny PONT to go, chvíli váhala než ji přijala. Pod hlavičkou této značky dnes podniká už víc jak 10 let.

Franšízant v terénu
Miroslav Beneš začal s franšízovým konceptem Extéria Market podnikat před necelým rokem. Co ho přivedlo k myšlence stát se franšízantem?

Stavěl dům a vybudoval byznys
Zkušenosti s franšízovým podnikáním Radek Chalupník měl. S franšízou Maxeco se však pustil do zcela nového oboru.

Z klienta franšízantem ve financích
Michal Zadák pracoval ve velkém mediálním domě. Dnes jako úspěšný majitel jednoho z pražských Partners Marketů radí svým klientům nejen s financemi.

Master-franšíza vám dává svobodu rozvíjet byznys
S franšízou Mail Boxes Etc. podniká Dieter Baier už 20 let. Jaké výhody vidí v pořízení master-licence?

Práce s lidmi je v mém podnikání základ
Franšízantkou Traficon je Žaneta Funkeová více než 9 let. Co nejvíce oceňuje na podnikání pod hlavičkou zavedeného konceptu?

Cesta k franšíze je kratší než k oltáři
Monika s Jardou našli v Amici Pizza & Burgers příležitost i lásku. Z řadových zaměstnanců se staly klíčové opory firmy, a nakonec i manželský pár s vlastními pobočkami.