moje franšíza

moje franšíza | 17.02.2025

Dynamický byznys realit očima franšízantky

Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?

Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?

sponzorovaný článek | 11.03.2025

Komfortní přístup k financím a realitám

Síť obchodních míst BROKER POINT PREMIUM patří mezi nejúspěšnější franšízové koncepty společnosti Broker Consulting. Kde se nabízí prostor pro nové franšízy? / REKLAMA

moje franšíza | 15.04.2024

Manažeři na lovu

TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.

moje franšíza | 02.04.2024

Mládí má ve franšízíngu drive

Výživové poradenství franšízy Nutriadapt dává prostor a příležitost i začínajícím podnikatelům. Jak se dá naskočit mezi nejlepší ve svém byznysu už v poměrně mladém věku?

moje franšíza | 08.01.2024

Studenti mají hlad pořád

Znáte apetýt běžného teenagera? Pak víte, že postavit na tom byznys musí vyjít. A Davidovi Alešovi to s franšízou ReFresh Bistro opravdu vyšlo.

moje franšíza | 11.12.2023

Mít dobrý tým a tah na bránu

Marta Toulová je majitelkou jednoho z nejvíce rostoucích franšízových center Helen Doron English v Českých Budějovicích. Zeptali jsme se jí, jaký je její recept na úspěch.

moje franšíza | 09.10.2023

Franšíza je pozvolná a jistá cesta

Miroslav Fojtík se rozhodl opustit dráhu středoškolského učitele a chtěli s manželkou začít podnikat. Jak hodnotí šest let zkušeností franšízanta Kofi Kofi ve Znojmě?

moje franšíza | 24.04.2023

Sourozenci ve franšíze

Filipa a Anetu Novákovi přivedla k myšlence podnikat s franšízou BodyBody maminka. Jaký byl start jejich byznysu?

moje franšíza | 27.03.2023

Od baget k pizze

Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.

moje franšíza | 16.02.2023

Pro členy mých boardů jsem parťák

Kariéru v korporátu vyměnila Ingrid Šůrová za vlastní podnikání. Už 6 let pomáhá majitelům firem v rozvoji jako franšízantka značky TAB.

moje franšíza | 02.02.2023

S franšízou Next Reality mám velké plány

V březnu to bude rok, co se Dušan Měchura stal jedním z franšízantů sítě Next Reality. Jak se mu daří a co vnímá jako hlavní výhody franšízingu?

moje franšíza | 23.01.2023

UGO dává franšízantům možnost růst

S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?

moje franšíza | 30.11.2022

Ve franšíze jsem zúročil zkušenosti z řady oborů

O otevření vlastní kavárny uvažoval Alexander Stamenov dlouho. Co ho přimělo připojit se k franšízové síti Coffeeshop Company?

moje franšíza | 07.11.2022

Kontakty k nezaplacení

S franšízovou sítí Business for Breakfast se Regina Vondrová setkala před sedmi lety. Co ji přimělo stát se její součástí a rozjet vlastní podnikání?

moje franšíza | 24.10.2022

Plním si sen o vlastním podnikání

Radku Růžičkovou přivedla k franšíze BodyBody láska ke sportu. Čím ji právě tato značka oslovila?

moje franšíza | 17.10.2022

Přál jsem si pracovat svobodně a samostatně

Luboš Palán je franšízantem značky Nutriadapt téměř dva roky. Jak se mu v oboru nutričního poradenství podniká?

moje franšíza | 21.09.2022

7 let ve franšíze

K podnikání pod hlavičkou franšízové sítě Lomax v Rakovníku se Michal Šperl dostal vlastně náhodou. Jak se mu daří?

moje franšíza | 25.07.2022

Sledovat pokroky dětí mě velmi naplňuje

S výukou angličtiny metodou Helen Doron měla Olga Haitl zkušenost jako nezávislá učitelka. Po zkušenostech z pandemie se rozhodla stát se franšízantkou.

moje franšíza | 21.07.2022

Za franšízou do Prahy

Od vysokoškolské brigády k vlastnímu byznysu – tak by se dala popsat cesta Jiřího Tatýrka. Dnes je majitelem jednoho z pražských OK Pointů.

2
3
4
5
další  
posledni