moje franšíza

Dynamický byznys realit očima franšízantky
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?
Radka Vajo vede úspěšnou pražskou pobočku Century21 ve Zlatnické ulici. Jak se jí povedlo rozjet vlastní franšízu?

Nápad u piva, který vyšel
Franšízant Honza Stopek vede dvě úspěšné pobočky s pizzou Vosíme. Na počátku stála debata u piva na téma vlastní podnikání.

Investice do profesionality se vrátí
Tomáš Grec získal v rámci sítě Next reality ocenění za franšízovou pobočku s největším obratem. Jak se mu podařilo tohoto úspěchu dosáhnout?

Komfortní přístup k financím a realitám
Síť obchodních míst BROKER POINT PREMIUM patří mezi nejúspěšnější franšízové koncepty společnosti Broker Consulting. Kde se nabízí prostor pro nové franšízy? / REKLAMA

Manažeři na lovu
TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.

Mládí má ve franšízíngu drive
Výživové poradenství franšízy Nutriadapt dává prostor a příležitost i začínajícím podnikatelům. Jak se dá naskočit mezi nejlepší ve svém byznysu už v poměrně mladém věku?

Studenti mají hlad pořád
Znáte apetýt běžného teenagera? Pak víte, že postavit na tom byznys musí vyjít. A Davidovi Alešovi to s franšízou ReFresh Bistro opravdu vyšlo.

Mít dobrý tým a tah na bránu
Marta Toulová je majitelkou jednoho z nejvíce rostoucích franšízových center Helen Doron English v Českých Budějovicích. Zeptali jsme se jí, jaký je její recept na úspěch.

Franšíza je pozvolná a jistá cesta
Miroslav Fojtík se rozhodl opustit dráhu středoškolského učitele a chtěli s manželkou začít podnikat. Jak hodnotí šest let zkušeností franšízanta Kofi Kofi ve Znojmě?

Sourozenci ve franšíze
Filipa a Anetu Novákovi přivedla k myšlence podnikat s franšízou BodyBody maminka. Jaký byl start jejich byznysu?

Od baget k pizze
Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.

Pro členy mých boardů jsem parťák
Kariéru v korporátu vyměnila Ingrid Šůrová za vlastní podnikání. Už 6 let pomáhá majitelům firem v rozvoji jako franšízantka značky TAB.

S franšízou Next Reality mám velké plány
V březnu to bude rok, co se Dušan Měchura stal jedním z franšízantů sítě Next Reality. Jak se mu daří a co vnímá jako hlavní výhody franšízingu?

UGO dává franšízantům možnost růst
S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?

Ve franšíze jsem zúročil zkušenosti z řady oborů
O otevření vlastní kavárny uvažoval Alexander Stamenov dlouho. Co ho přimělo připojit se k franšízové síti Coffeeshop Company?

Kontakty k nezaplacení
S franšízovou sítí Business for Breakfast se Regina Vondrová setkala před sedmi lety. Co ji přimělo stát se její součástí a rozjet vlastní podnikání?

Plním si sen o vlastním podnikání
Radku Růžičkovou přivedla k franšíze BodyBody láska ke sportu. Čím ji právě tato značka oslovila?

Přál jsem si pracovat svobodně a samostatně
Luboš Palán je franšízantem značky Nutriadapt téměř dva roky. Jak se mu v oboru nutričního poradenství podniká?

7 let ve franšíze
K podnikání pod hlavičkou franšízové sítě Lomax v Rakovníku se Michal Šperl dostal vlastně náhodou. Jak se mu daří?

Sledovat pokroky dětí mě velmi naplňuje
S výukou angličtiny metodou Helen Doron měla Olga Haitl zkušenost jako nezávislá učitelka. Po zkušenostech z pandemie se rozhodla stát se franšízantkou.

Za franšízou do Prahy
Od vysokoškolské brigády k vlastnímu byznysu – tak by se dala popsat cesta Jiřího Tatýrka. Dnes je majitelem jednoho z pražských OK Pointů.