Široký sortiment i služby / ARDON nabízí všechny typy pracovních ochranných pomůcek, které jsou v současnosti používány v různých sférách výrobních činností, ochranné oděvy i bezpečnostní nebo pracovní obuv. Firemním zákazníkům poskytuje také doplňkové služby jako např. čištění pracovních oděvů, výdejové automaty, revize vybavení pro práci ve výškách nebo potisk firemním logem.
Pátek
03.05.2019
Originální česká značka Ardon vstupuje do franšízy. Je novinkou v Katalogu franšíz.
 

Prodejce pracovního oblečení, značka Ardon působí na trhu již 18 let. Nyní se rozhodl expandovat prostřednictvím franšíz. Jeho cílem je ve spolupráci s franšízanty pokrýt pobočkami pod hlavičkou sítě území celé České republiky. V současnosti u nás má Ardon čtyři vlastní pobočky. Spolupráci nabízí jak stávajícím podnikatelům, kteří již v tomto oboru působí, tak i nováčkům, kteří chtějí svoji vlastní prodejnu s pracovní módou teprve otevřít.

Investice do otevření obchodu o velikosti okolo 100 m2 pod touto již na českém trhu zavedenou značkou přijde budoucího franšízového partnera na zhruba 300 tisíc Kč, a to včetně nákladů spojených s koupí franšízové licence. Tato částka nezahrnuje nákup či leasing dodávkového automobilu, který by měl mít každý franšízant k dispozici. „Je pro nás důležité maximálně podpořit rozjezd podnikání partnera, a proto prodejnu plně naskladníme zbožím na vlastní náklady,“ doplňuje Tomáš Voženílek, spolumajitel společnosti Ardon Safety, která za franšízovým konceptem stojí.

Zájemce o získání licence musí zajistit prodejní prostory a již zmíněný automobil. Důležitá pro poskytovatele franšízy je jeho lokální znalost prostředí, ve kterém se rozhodl podnikat. Cílem značky je do svého týmu získat takové franšízanty, kteří jsou připraveni se v pobočce osobně angažovat. Podmínkou úspěšné spolupráce je zavázání se k nákupu a prodeji produktů Ardon nebo jím schválených dodavatelů. 

Zajímá vás, co jako franšízant sítě Ardon od franšízora získáte? Franšízant získá možnost nabízet produkty Ardon jak koncovým, tak firemním zákazníkům. Kromě kompletního know-how k úspěšnému provozování obchodu, také pomoc s otevřením pobočky a jejím dalším fungováním. Franšízor se postará mimo jiné o zpracování projektu vizualizace prodejny, poskytnutí brandového nábytku a regálů do prodejny, přístup k jednotnému informačnímu systému. Samozřejmostí pak je marketingová podpora a také vstupní a průběžná školení, a to jak pro franšízanta, tak i jeho zaměstnance.


Na vlastním písečku / Podpisem pětileté franšízové smlouvy je franšízantům zaručena územní exkluzivita v předem sjednaném regionu. Kromě prodeje produktů Ardon koncovým a firemním zákazníkům, mohou franšízanti profitovat také z poskytování vybraných služeb B2B zákazníkům.