Fórum k článku: Fornetti se mění v Minit 114
Dokud se nezmění i ceny tak se nic moc neděje. Fornetti obchod jsem otevřel v Ostravě a držel jsem bez to bez zisku 3 měsíce. Krásně jsem jim naletěl na jejich odhad tržeb, které ve finále byly o více než polovinu nižší. Tudíž tady moje varování!!- Forneti jsou nesmysl jelikož marže jsou minimální( Prodej 169kč kg, nákup cca 70 až 86 kč kg (bez 15% dph) a z toho si jěště odečtěte výpek 17% váhy . takže než uděláte 1000 korun tak se z toho pose...e.
Fornetti xxl stojí v supermarketech cca 10,9kč, ale vy je nakoupíte za cca 8,50 bez (15%dph) a máte je prodávat za 16 Kč. Byl to hodně nepříjemný pocit když vám zákazníci říkají proč prodáváte nečo za 16kč a vedle v tescu to prodávájí za 10,9 kč. Všem radím otevřete si radši kebab na kterém jsou marže ve 100% a dá se normálně vydělávát a né tento Maďarský nesmysl ze Slovenska a nebo zkusit spolupracovat s nějakou pekárnou, nevím jak to mají s maržemi. Nevěřit těm 80% marži atd co uvádějí Fornetti na jejich stránkách.
V.Tomáš
Zdravím,no někde je asi problém.Co myslíte?Petr
Fornetti se mění v Minit
Změny ve firmě mají za cíl větší zaměření na specifika místního trhu. „Nezávislost nám umožní rychleji se rozvíjet a lépe se přizpůsobit lokálním trhům, například chuťovým preferencím zákazníků,“ vysvětluje Zoltán Ambrovics, jednatel Fornetti Bohemia, který společně se svým strýcem Františkem Ambrovicsem společnost před 15 lety založil.Ostatní kategorie
PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.
Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.
Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.