Fórum k článku: Začínal s ruinou, teď prodává franšízy na luxusní hotel 73
Zhruba před rokem jsem zašel na oběd do vyobrazeného hotelu Pytloun.
Jídlo nestálo za nic a cena byla vysoká.
Nestačí jen vytrubovat do světa, jak jsem dobrý, ale zajistit i kvalitní služby prakticky.
No, ono dobré zboží se chválí samo.
Ta kuchyně je fakt špatná, ale když ho netlačí konkurence, tak to stačí. Nestačí jen budovat ubytování, ale i zázemí.
Začínal s ruinou, teď prodává franšízy na luxusní hotel
Lukáš Pytloun rád cestoval. A v cizině si uvědomil, že v Liberci chybí kvalitní ubytování za rozumnou cenu. Z úspor ze zahraničních brigád a pomocí bankovního úvěru koupil polorozbořený dům s pěti byty. A to byl tehdy ještě studentem třetího ročníku vysoké školy. „Tehdejší poměr mezi kvalitou a cenou ubytování u nás mi nedal, abych v tom něco nezkusil udělat,“ říká Lukáš Pytloun. První zrekonstruovaný byt začal pronajímat zahraničním dělníkům. Veškerý zisk investoval zpátky do domu, který postupně předělal na penzion s 54 lůžky.Ostatní kategorie
PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.
Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.
Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.