Fórum k článku: Franchisa nejen pro „ajťáky“ 1

Arakain 08.05.2012 *.49.178.broadband10.iol.cz

Ať se budou snažit chlapci sebevíc, trh je rozebrán, 98% zákazníku kupuje B2B či B2C a servis dělají lokální, zavedené firmy, mnoho nových nadšenců a za podobnou investici si lokální partner rozjede 5x větší business, než plánuje tato franchisa. Mám 20 let zkušeností v branži a tato branže se dnes už spíše opouští, než do ní nově vstupuje. Marže -5 až +3%. Něco nefunguje? Je levnější koupit nový netbook, než něco opravovat... Sítě? V době cloud k ničemu.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.