Prioritu mají krajská města

Forty´s Pizza® chce rozšiřovat svou síť po celé České republice. Do zahraničí se zatím nechystá.
Pondělí
06.02.2012
Český koncept Forty´s Pizza® chce letos otevřít minimálně čtyři pobočky. Dvě vlastní a dvě franchisové.
 

Původně olomoucká Forty´s Pizza® se v letošním roce opět rozroste. Plánuje totiž otevřít vlastní pobočky v Brně a Ostravě a franchisové v Liberci a Zlíně. Vedle Moravy se ale společnost chce rozšířit i do Čech a Prahy. "Pro expanzi do Prahy hledáme vhodného partnera, který současně otevře alespoň čtyři pizzerie. Rádi bychom také do západních Čech," říká manažer Forty´s Pizza® Jakub Šlezar.

Podle Šlezara je franchisový koncept Forty´s Pizza® dobře nastaven. Obě franchisové pobočky v Hradci Králové a Pardubicích po velmi krátké době generují zisk. Návratnost investice je spočítána na dvanáct až osmnáct měsíců. "Dostáváme nabídky hlavně z menších měst, kam ale zatím nechceme směřovat. Náš koncept se zaměřuje na krajská města. Návratnost investice v menších městech se samozřejmě odvíjí od prodejů a spočítána je od osmnácti do dvaceti čtyř měsíců," dodává Šlezar.

Do ČR míří další velké nadnárodní gastronomické řetězce. Rostoucí konkurence se ale olomoucká pizzerie nebojí. Daleko víc ji trápí někteří lokální prodejci, kteří prodávají levnější pizzy. Většina z nich sice podle Šlezara nakonec zkrachuje, zákazník je ale zmaten častými změnami v cenách i kvalitě.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014