Pro Švejka je Česko těsné?

Půjdou na pivo ke "Švejkovi" i v Německu nebo Anglii?
Středa
29.10.2008
Franchisovému konceptu tradičních českých „hospod“ – Švejk Restaurant – zřejmě začíná být těsno. Uvažuje o expanzi také do zahraničí.
 

Mexiko, Německo, Anglie či Španělsko – to by měly být další cílové stanice sítě tradičních českých „hospod“ Švejk Restaurant, které sázejí nejen na dobré jídlo a pivo, ale také na stylové prostředí a obsluhu. Vyplývá to z údajů nové publikace o českém franchisingu, kterou vydala Česká asociace franchisingu.

Letos čtyři Švejci

Letos má Švejk Restaurant v plánu otevřít celkem čtyři provozovny, dvě z toho se otevřely v Praze. Na konci roku by tak měl celkový počet restaurací s charakteristickým logem Švejka nad vchodem dosahovat padesáti.

Investice v milionech

Koncept se v Česku rozvíjí již 12 let. Vstupní poplatek za nákup licence je 100 tisíc korun, nutné je však počítat s dalšími 3,5 až pěti miliony korun v závislosti na velikosti provozovny na investici. Smlouva se uzavírá na deset let. Koncept nabízí především původní českou kuchyni doplněnou o Plzeňský Prazdroj a dobovou atmosféru Rakousko-Uherska.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014