Pyramida s chutí pizzy

Franchisovou síť 100 pizzerií Biesiadowo a Crazy piramid pizza plánuje provozovat v Polsku vlastník licence PPHU Wojtex. U nás hledá master-franchisanta, který vytvoří síť Crazy piramid pizza.
Úterý
07.05.2013
Úspěchu pizzerií Biesiadowo a Crazy piramid pizza v Polsku chce vlastník franchisové licence PPHU Wojtex dosáhnout i v tuzemsku.
 

V hledání master-franchisanta pro franchisový koncept pizzerií Crazy piramid pizza na tuzemském trhu pokračuje firma PPHU Wojtex, která přichází ze sousedního Polska. Tam se jí daří úspěšně expandovat a společně s konceptem pizzerií Biesiadowo už zde provozuje přes 80 pizzerií, které jsou v rukách franchisantů. „V současné době evidujeme zájem o bližší informace z ČR, nicméně hovořit o podrobnostech je momentálně předčasné,“ říká manažer značky Piotr Potasiak s tím, že společnost by u nás ráda vytvořila franchisovou síť pizzerií Crazy piramid pizza s takovým úspěchem jako má se sítí Biesiadowo v Polsku.

Master-franchisant bude mít za úkol prvně vytvořit vlastní pizzerii Crazy piramid pizza. Následně po jejím otevření se bude starat o vyhledávání dalších franchisantů, jejichž proškolování bude probíhat v jeho pobočce. Výhradní zástupce nemusí být zkušený v oboru gastronomie, veškeré školení zařídí polská společnost. Investice do otevření základní pizzerie začínají na 12 tisících eur (asi 307 tisíc korun). Velikost provozovny by měla být minimálně 70 m2.

V současné době koncepty Crazy piramid pizza a Biesiadowo představují třetí největší síť pizzerií v Polsku. A plán společnosti PPHU Wojtex, která vlastní na oba koncepty licenci, je dosáhnout na polském trhu 100 franchisových restaurací. Rozvíjet pizzerie hodlá společnost také na Ukrajině a ve Velké Británii, kde hledá stejně jako u nás master-franchisanty. A v hledáčku má opět i Irsko, odkud se firma PPHU Wojtex musela nedávno stáhnout.„Doufáme, že se na irský trh s Crazy piramid pizza opět vrátíme v příštích měsících. Máme zde rozjednáno pár potenciálních franchisantů, kteří vypadají velmi slibně,“ dodává Piotr Potasiak.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014