Hospoda v New Yorku funguje jako franchisa od roku 2011. Společnost Ambi, která ji provozuje, by zde ráda příští rok otevřela druhou.
Středa
25.09.2013
Společnost Ambi prorazila s českou Hospodou v New Yorku. Rozvíjet chce i franchisové koncepty Lokál a Brasiliero.
 

Američané poznávají chutě české kuchyně. Společnost Ambi v New Yorku provozuje už od roku 2011 restauraci Hospoda a pro velký úspěch počítá s tím, že by zde otevřela ještě jednu. Stát by se mělo už na konci příštího roku. Hospoda od Ambi funguje jako franchisa a franchising by společnost chtěla využívat i nadále.

V současné chvíli se firma poohlíží i po trhu Velké Británie. Nicméně plány jsou zatím jen ve formě úvah. „Zatím situaci na britském trhu vyhodnocujeme. Pokud se k expanzi restaurací rozhodneme, pak na tom začneme pracovat v polovině příštího roku,“ říká marketingová manažerka Ambi Svatava Dvořáčková. Rozvoj je plánován i na českém trhu, kde Ambi provozuje na základě franchisové licence restaurace Lokál a Brasiliero.

Restaurace Lokál jsou umístěny zatím na čtyřech místech v Praze. „Franchisový koncept Lokálu plánujeme zavést i mimo Prahu. Dá se říci, že zajímavá pro tento koncept jsou města nad 30 tisíc obyvatel,“ dodává Svatava Dvořáčková. V případě franchisy Brasiliero je největší zájem mezi zahraničními investory, nicméně firma Ambi hledá především franchisanty, kteří budou současně i provozovateli a ne jen investory. Dvě pobočky Brasiliero se nachází také jen v Praze.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014