Na severní Moravě se nachází nejvíce franchisových restaurací Šatlava, z toho 6 v Ostravě.
Středa
06.11.2013
Franchisová síť restaurací Šatlava čítá 13 poboček. Vstoupit chce do dalších regionů.
 

Oblast gastronomie se těší ve franchisovém světě velké oblibě. Patří do ní i franchisový koncept restauračního zařízení Šatlava, který provozuje firma 3E projekt. Šatlava je nabízena jen formou franchisové licence. Společnost chce síť rozšířit do dalších regionů. Pobočky buduje především na sídlištích měst.

Aktuálně se ve franchisové síti nachází 13 restaurací Šatlava, z čehož se drtivá většina nalézá na severní Moravě a 2 v Praze. Jak vyplývá z informací poskytovatele franchisové licence, restauraci Šatlava vybuduje i zařídí vlastními silami. Následně pak hledá vhodného franchisanta, kterému ji pronajmou. Franchisant, který se rozhodne provozovat koncept Šatlava, zaplatí vstupní poplatek za převzetí zavedené provozovny. Ten se odvíjí od jejího měsíčního obratu. Cena nájmu též závisí na velikosti a místě restaurace.

Restaurace Šatlava pro své zákazníky přináší přidanou hodnotu ve formě nabídky připojení k internetu, možnosti sledovat sportovní přenosy či si zahrát různé typy her. Franchisant získá od franchisora veškeré školení a podporu při zahájení provozu, územní exkluzivitu a výhodnější ceny při dodávce alkoholických a nealkoholických nápojů.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014