Praha, Berlín, Vídeň, Bratislava a další. V těchto městech si mohou zákazníci sami načepovat pivo v restauracích The PUB, které se rozvíjejí pomocí franchisy.
Úterý
22.04.2014
Franchisový gastronomický koncept The PUB expanduje doma i v zahraničí. V květnu se otevře restaurace v Ostravě.
 

České pivo se nejen u nás, ale také ve světě těší velké oblibě. Dokazuje to i franchisový koncept The PUB, Pilsner Unique Bar, který se vyznačuje především samoobslužnými pivními výčepy. První provozovna byla otevřena v Plzni v roce 2005 a během devíti let se rozšířila i za hranice. Loni firma The PUB Franchising otevřela 2 nové restaurace a 1 přestěhovala. I přes pokles gastronomického trhu firma loni zaznamenala mírný růst.

Koncept působí i v Německu a nově také na Slovensku a Rumunsku. „V Bukurešti máme za sebou první půlrok provozu, v Bratislavě necelý měsíc. I přesto, že je brzy hodnotit, zaznamenáváme rostoucí trend, což je důležité,“ dodává jednatel společnosti The PUB Franchising Jaroslav Stuna s tím, že zájemci o licenci se v jednotlivých zemích příliš neliší, nicméně trhy jsou rozdílné. Společné mají jen to, že prodejní cena piva je vyšší než v ČR.

V Česku už firma provozuje 12 restaurací, z čehož 5 se nachází v Praze. V květnu by měla přibýt další v Ostravě. „Jednáme se zájemci o licenci po celém Česku a odhadujeme, že bychom letos mohli otevřít ještě jednu restauraci,“ dodává Jaroslav Stuna. V Praze je firma s počtem restaurací zatím spokojena a neočekává v blízké době další otevření. Ovšem podle Jaroslava Stuny záleží na konkrétní lokalitě, takže Praha zůstává nadále v kurzu.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014