Pátý Lokál s názvem Hamburk byl v Praze otevřen v Karlíně. Praha se může pochlubit ještě dalšími 4 Lokály.
Pondělí
09.06.2014
Další Lokál otevřela firma Ambiente na pražském Karlíně. Letos chystá další novinky.
 

Společnost Ambiente rozvíjí několik gastronomických konceptů, z čehož restaurace Lokál a Brasileiro rozvíjí i na základě franchisové licence. Teď v červnu byl otevřen už pátý Lokál v pražském Karlíně, který jako franchisu provozuje firma Karlok. Dnes na bázi franchisy firma Ambiente provozuje 15 restaurací a kaváren.

Cílem Ambiente je pomocí nejen poboček Lokálů přinést zákazníkům zpět dobré jméno české hospodě, a to čerstvým jídlem, dobrým pivem a spokojenými štamgasty. A tuto filozofii chce firma přenést i do zahraničí. Například v USA plánovala restauraci jménem Hospoda, ale bude zde další Lokál. „Restauraci otevřeme v New Yorku, podrobnosti, jako třeba konečné jméno, se stále dolaďují. Zprovoznit by se měla v září,“ dodává Tomáš Karpíšek, majitel firmy Ambiente.

První restaurace Ambiente vznikla před skoro 20 lety, konkrétně v roce 1995, a od roku 1997 bylo otevřeno už 19 provozoven. Ty si rychle vytvořily u lidí své místo. Základem firmy je návštěvníkům poskytnout milé prostředí určené pro lokální obyvatele. Firmě se daří dle Tomáše Karpíška výborně a letos chystá další projekty.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014