Nové město, nové motto

V Ostravě otevřela společnost The PUB Franchising v pořadí 16. pobočku restaurace The PUB.
Pondělí
04.08.2014
Franchisový koncept The PUB posiluje na Moravě. V Ostravě byla otevřena první restaurace.
 

Franchising v oblasti gastronomie funguje velmi dobře. O tom může pohovořit franchisová společnost The PUB Franchising, která drží franchisovou licenci na sítě restaurací The PUB. Novou pobočku, v pořadí už šestnáctou, otevřela v centru Ostravy v blízkosti obchodního centra Nová Karolina.

V průběhu křtu nové restaurace bylo představeno i nové motto řetězce The PUB. „Naše novým mottem „Jídlo. Pití. Život. The PUB." chceme ukázat, že v našich restauracích nenabízíme jen kvalitní jídlo a pití, ale také s nimi spojený společenský život, který mohou zákazníci zažít v každé restauraci The PUB jak v České republice, tak i v dalších zemích Evropy,“ dodává k otevření nové restaurace zástupce centrály řetězce společnosti The PUB Franchising Martin Šampalík.

Firma The PUB Franchising chce nadále posilovat svojí pozici na Moravě a již nyní probíhají jednání o vzniku nové provozovny The PUB v Olomouci a koncept také hledá franchisanta ve Zlíně. Mimo Českou republiku se podařilo firmě uchytit i v zahraničí. Letos byla otevřena první pobočka na Slovensku, které se stalo čtvrtou zemí, kde restaurace působí. Další mohou návštěvníci nalézt v Berlíně, Vídni a Bukurešti.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014