Koncept Home Office Bistro spojuje v podstatě výhody fastfoodu a kvalitu lepších restaurací, čemuž dle jeho tvůrců odpovídá i cena.
Pátek
15.05.2015
Tolik jich chce v našem hlavním městě během dvou až tří let otevřít franšízový koncept Home Office Bistro. Je novinkou v Katalogu franšíz.
 

První pobočku otevřela tato franšízová síť v kancelářském komplexu The Park na pražském Chodově. Nechce se však soustředit jen na Českou republiku. Na sousedním Slovenssku, přesněji řečeno v Bratislavě, by chtěla mít 10 provozoven. Mimo hlavní města se značka, za níž stojí tvůrci již fungujícího franšízového konceptu Fruitisimo, v současnosti nechystá.

Při tvorbě konceptu jsme se soustředili na to, aby Home Office Bistro bylo kompatibilní s Fruitisimem a obě značky mohli fungovat vedle sebe. To umožňuje na existujících lokalitách umísťovat i Home Office,“ říká zakladatel značky Home Office Bistro Jan Hummel s tím, že nová síť na druhou stranu pomáhá i Fruitisimu. A to tím, že otevírá dveře k lokalitám v menších kancelářských konceptech a na ulice, kde by pouze s Fruitisimem nemuseli být franšízanti úspěšní.

Své místo najdou bistra všude tam, kde se vyskytují lidé, kteří se chtějí dobře a rychle najíst, dát si dobrou snídani, svačinu nebo oběd. „Potřebujeme, aby k nám denně přišlo alespoň 200 takových zákazníků,“ přibližuje Jan Hummel. A takových míst je celá řada. Konkrétně jde o kancelářské komplexy, ideálně propojené s nákupním centrem. Hodí se i do blízkosti dopravních uzlů, nemocnic či rezidenčních oblastí kombinovaných s kancelářemi. „Když mám být konkrétní, tak v Praze jsou to například lokality jako Pankrác, Budějovická, Náměstí Míru nebo Karlín či Florenc,“ dodává Hummel.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014