Villa chce vstoupit do dalšího segmentu

Rozjet pravou italskou restauraci Villa přijde na 150 až 200 tisíc USD.
Čtvrtek
26.02.2009
Franchisový řetězec s čerstvým italským jídlem plánuje vstup do dalšího segmentu zákazníků.
 

Původem americký franchisový řetězec Villa, který provozuje v Česku tři italské restaurace, plánuje oslovit další segment zákazníků. „Prioritou pro nás v 1. polovině letošního roku bude spuštění rozvozu jídel pro office parky a domácnosti v Praze,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz operation manager společnosti Michal Debrecéni.

Rozvoj hlavně v Praze

Řetězec, který se prosazuje především čerstvými a pravými italskými jídly, plánuje rozvoj především v Praze. „Co se týče kupní síly obyvatelstva, ale i poptávky po různých formách a možnostech rychlého občerstvení, je na tom Praha významně lépe než ostatní města a regiony České republiky. Proto bychom rádi pokračovali v dalším rozvoji právě v hlavním městě,“ uvedl Debrecéni.

Z rodinného podniku na 300 restaurací

Koncept vznikl jako rodinná firma zhruba před 40 lety na newyorské Brodwayi. Odtud se dostal do několika zemí světa, kde v současnosti provozuje na 300 italských restaurací. Postupně se firma také rozšiřovala o nové koncepty. Dnes proto zahrnuje například bary s fresh džusy, restaurace zaměřené na steaky a podobně. Vstupní investice je mezi 150 až 200 tisíci USD.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014