Šestnáctku získali „rebelové“

The PUB má v Česku 10 samoobslužných restaurací a zajímá se o další rozvoj
Pondělí
09.03.2009
Originální koncept samoobslužných restaurací The PUB je 16. příležitostí pro vlastní podnikání na portálu FranchisingINFO.cz
 

Koncept The PUB se již několik let hřeje na výsluní franchisového podnikání v Česku. O zájemce nejen z řad konzumentů, ale i potenciálních franchisantů jistě nemá nouzi – originální nápad směřující do jedné z největších zálib Čechů – trávit čas v oblíbené restauraci - navíc, s originálním řešením. Další kandidáty na provozování konceptu bude od nynějška hledat také prostřednictvím portálu FranchisingINFO.cz.

Rebelové - s příčinou

The PUB se může pochlubit cenou Rebel za rok 2008 deníku Hospodářské noviny za originální nápad na vlastní podnikání. Síť deseti restaurací nabízí vedle piva další přidanou hodnotu v podobě samoobslužných stolů a další zábavy. Hraje na strunu, na kterou Češi slyší.

FranchisingINFO.cz – příležitosti rostou

Portál FranchisingINFO.cz nabízí jako jediný u nás každodenní aktuální zpravodajství z dění v oblasti českého franchisingu. Mimo to nabízí lidem, kteří mají zájem o vlastní podnikání téměř dvě desítky možností, jak si založit prověřenou a dlouhodobě úspěšnou vlastní firmu. Koncepty zařazené v katalogu pocházejí z několika oblastí podnikání i různých zemí.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014