Zadáno pro milovníky jídla

Projekt Sklizeno Food Lovers je nově vznikající franšíza, jejíž myšlenka vznikla z konceptu sítě prodejen s farmářskými potravinami Sklizeno. Kromě názvu má se Sklizeno společné to, že při přípravě pokrmů vychází především z dodavatelů, kteří prošli kritérii Sklizeno.
Pondělí
21.09.2015
Zakladatelé sítě prodejen Sklizeno přivádí na trh nový franšízový koncept.
 

Několik desítek provozoven na tuzemském trhu. Takové plány mají majitelé se zbrusu novým franšízovým konceptem Sklizeno Food Lovers. Ten ideově vychází z konceptu sítě již fungujících prodejen na trhu. „Sklizeno Food Lovers vzniklo na základě úspěchu prodejny Sklizeno v brněnském OC Campus Square, které bylo první prodejnou spojenou s bistrem, kde se podává polední menu,“ říká David Kukla, jednatel společnosti Sklizeno.

Projekt Sklizeno Food Lovers je koncipovaný především do business parků, office parků a podobných center, kde se soustřeďují především lidé z kanceláří a vetší firmy. Sám pilotní projekt sídlí v OC Campus Square v Brně, kde jsou kromě obchodního centra také kancelářské a administrativní budovy, které tvoří 70 procent klientely restaurace. „Chceme změnit typické závodní vývařovny a jídelny v kvalitní, příjemné, rychlé a pohodlné stravování, kde se bude vařit pouze z kvalitních surovin tak, aby byla zachována kvalita a chuť pokrmu,“ vysvětluje David Kukla s tím, že nový franšízový koncept není to jediné, co je ve společnosti Sklizeno nového.

Momentálně totiž firma pracuje na budování logistiky a vlastní distribuci. „Stejně tak pracujeme na vlastní produkci potravin a zemědělskou prvovýrobu. Aktuálně jsme také ve fázi vstupu na slovenský trh, kde vidíme velký potenciál,“ prozrazuje David Kukla.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014