Štrbské Presso bylo postaveno pro široké masy Čechů a Slováků, kteří vyhledávají kvalitní kávu.
Čtvrtek
05.11.2015
Dobré kávy není nikdy dost. To si řekli i zástupci sítě Štrbské Presso a zamířili do Česka.
 

V současné době tak značka, která začala na Slovensku působit v červnu loňského roku, hledá v České republice zástupce, který by zde rozvíjel její síť, tzv. master-franšízanta. Vyloučena však není ani expanze na další trhy. "Ne však s tímto názvem. Pro zahraniční trhy máme připravené jiné alternativy se stejným logem, např. Alpine EsPRESSO," upozorňoval již dříve jednatel společnosti Michal Pollák.

To, že se síť „micro coffee Shopů“ expanze nebojí, dokazují i její plány do budoucna. Během pěti let chce totiž otevřít nejen na Slovensku, ale potenciálně i u nás, 70 až 150 poboček. „Během pár měsíců jsme připravili jako jeden z potenciálních prodejních kanálů celý koncept tak, aby byl schopen nabídnout nejen zajímavý sortiment, ale také podporu a péči o franšízantů, " vzpomíná na začátky franšízové sítě Michal Pollák.

Koncept "Micro coffe Shop" Štrbské PRESSO nabízí alternativu malého obchodu s kavárničkou, jde tedy o nízkonákladové zřízení. Ve vztahu k tomuto, franšízantem může být začínající podnikatel či "páry", které se přímo nebo částečně účastní pracovního procesu. "Samozřejmě tento projekt je možné přizpůsobit dle potřeb i pro větší kavárenské provozy," dodává Pollák.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014