Vzhůru na Moravu
Momentálně na našem trhu firma provozuje dvě vlastní pobočky, a to v pražských nákupních centrech Atrium Flora a Arkády Pankrác. Příležitost podílet se na dalším rozvoji sítě chce však dát i franšízantům. „V současné době hledáme franšízové partnery, kteří by se chtěli připojit do týmu Yogoterie a stát se majiteli poboček v ostravském Forum Nová Karolina a obchodním centru Olympia Brno,“ prozrazuje jednatel společnosti Yogoterie Přemysl Hejda.
"Jak v centru Forum Nová Karolina, tak v Olympii Brno se nabídka franšízy týká konkrétních lokalit, kde jsme schopni po podpisu franšízové smlouby velmi rychle otevřít," doplňuje další z jednatelů společnosti Jakub Zíma s tím, že v případě prostor obou nákupních center jde o atraktivní lokality, kde je o koncept Yogoterie je zájem.
Firma otevřením franšízových poboček pokračuje v expanzi, při níž se chce soustředit zejména na Českou republiku, kde vidí pro úspěch celého konceptu velký potenciál. V Česku je totiž kultura frozen yogurtu a samoobslužných konceptů jako takových teprve na začátku. "Koncept frozen yogurt je na trhu zatím krátkou dobu, ale rychle proniká do povědomí lidí a nalézá si stálé a spokojené zákazníky. Yogoterie vstoupila na trh v červnu 2014 a meziroční nárůst tržeb na konkrétní provozovnu činí 21%. V současné době vidíme potenciál otevřít provozovny ve velkých městech napříč Českou republikou," říká Jakub Zíma, podle nějž o tom, jak silný bude trend a jestli Yogoterie pronikne i do menších měst napoví následující roky.
Do budoucna se však firma nebrání ani vykročení za naše hranice. Láká ji zejména slovenský trh, nicméně hlavně z hlediska franšízového rozvoje. Otevírání vlastních samoobslužných „barů“ firma u našich východních sousedů nechystá.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
U solné terapie toto známé rčení skutečně platí. Franšízové Centrum Solné terapie CST ze Slovinska na tom staví úspěšný byznys. Nyní míří i na český trh.
Realitní trh v porovnání Česka, Evropy a Ameriky i metody moderního prodeje nemovitostí přibližuje v rozhovoru Mgr. Tomáš Jelínek, MBA, CEO franšízové společnosti Centrury21.
Výživové poradenství franšízy Nutriadapt dává prostor a příležitost i začínajícím podnikatelům. Jak se dá naskočit mezi nejlepší ve svém byznysu už v poměrně mladém věku?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...