SUBWAY se zajímá o letiště

Subway míří na středoevropská letiště, všechny provozovny budou franchisové.
Pondělí
27.04.2009
Prvním letištěm v regionu, kde bude fast-foodový řetězec působit je pražská Ruzyně.
 

Jeden z největších fast-foodových řetězců na světě, společnost SUBWAY, se ve střední Evropě zajímá o vstup na zdejší letiště. „Přestože se současná ekonomická recese významně dotýká letecké dopravy, dlouhodobě jsou letiště v našem hledáčku. Týká se to mezinárodních letišť v celé střední a východní Evropě,“ uvedl Manažer Rozvoje SUBWAY pro střední a východní Evropu Martin Princ.

První je Praha

Prvním letištěm v regionu střední a východní Evropy, kam řetězec založený na franchisingu se svou provozovnu vstupuje, je pražské letiště Ruzyně. „Letiště Ruzyně v Praze je jedním z klíčových leteckých uzlů regionu a proto je přirozené, že při našem rozvoji je tato lokalita první, kam SUBWAY vstupuje. A to i přes předpokládaný pokles letecké dopravy v letošním roce,“ uvedl Martin Princ. Provozovnu otevře síť fast-foodů nejpozději na začátku května. Do budoucna přitom SUBWAY nevylučuje zájem ani o další letiště v Česku - v Brně či Ostravě.

V hledáčku jsou i další

SUBWAY považuje letiště za strategické destinace v celém středoevropském regionu. „První kontakty již proběhly například na letišti v polské Varšavě či maďarské Budapešti. Zajímají nás ale také bratislavské letiště na Slovensku, kde se připravuje výstavba nového terminálu, či v chorvatském Zábřehu,“ uvedl Martin Princ. Největší rozvoj si přitom slibuje v Polsku. „Zde jsou vedle Varšavy zajímavá také letiště ve Wroclavi, Krakově či Gdaňsku a v dlouhodobém horizontu také v Katovicích,“ doplnil šéf SUBWAY pro středoevropský region.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014