Největší evropský prodejce zmrzliny míří do Česka!

Značka Lody Bonano a její partneři nabízejí svým zákazníkům velmi širokou škálu zmrzlinových produktů, firma sama navrhuje prodejnám menu a recepty.
Úterý
03.05.2016
Lody Bonano nabízí franšízantům různé modely spolupráce, která je vždy šitá na míru individuálním potřebám a možnostem.
 

Polská značka Lody Bonano působí na trhu již více než 13 let. První prodejní místo zahájilo provoz v roce 2003. Zájem o točenou zmrzlinu byl tak velký, že v krátké době přibylo v Polsku několik dalších prodejních míst. Dnes je Lody Bonano největším prodejcem zmrzliny nejen ve své domovině, ale v celé Evropě. V roce 2017 se společnost plánuje výrazně zapojit do aktivit na českém trhu.

Společnost Lody Bonano cíleně od počátku budovala franšízovou síť, není tudíž vlastníkem jednotlivých prodejních míst. Zmrzlinu vyrábí z koncentrátů a prášků, což zaručuje její stálou a neměnnou chuť. Suroviny pocházejí z oblasti Podlaska, která poskytuje nejlepší podmínky pro rozvoj podnikatelských aktivit v oblasti potravinářství. Je tam křišťálově čistý vzduch a přírodní prostředí, v němž je jednodušší vyrábět výrobky té nejvyšší kvality.

Skvělou chuť zmrzliny Lody Bonano neustále zdokonaluje spolu s původní recepturou. O složení koncentrátu se stará tým profesionálů, suroviny firma odebírá pouze od zkušených a osvědčených partnerů. Zmrzlinu Lody Bonano lze v Polsku koupit po celé zemi. Je těžké najít někoho, kdo by neznal vlajkovou loď společnosti, zmrzlinu nazvanou Bor. V nabídce ji má Lody Bonano v několika příchutích. Jejich celkový počet již přesáhl 30.

Každý přípravek polští zmrzlináři připravují s velkou péčí, na jména a složení některých specialit vlastní výhradní práva. Patent má Lody Bonano v Polsku také na způsob prodeje zmrzliny. Provádí se skrze okénko, což znatelně snižuje nároky na prodejní prostory.

Atraktivní podmínky spolupráce

Lody Bonano a její partneři nabízejí velmi širokou škálu zmrzlinových produktů, firma sama navrhuje prodejnám menu a recepty. Její franšízanti a partneři mají k dispozici poradenství v oblasti rozvoje podnikání a školení pro pracovníky v oblasti výroby a prodeje zmrzliny. Každý franšízant může také počítat s exkluzivním územním použitím licence.

Kromě samostatných prodejních míst mají franšízami možnost otevřít si vlastní „ostrov“, tedy prodejní místo v rámci obchodu. Další možností je pak koncept Bonano Holiday, kdy se zmrzlina prodává na turisticky atraktivních místech během sezony (např. koupaliště). V nabídce je také pojízdná prodejna, tzv. Lodobus.

Popularita Lody Bonano neustále roste. Úspěchu dosáhla značka mezitím i v zahraničí, především pak v Belgii a Chorvatsku. Velký zájem z řad franšízantů není nijak překvapivý. Síť franšíz klade na první místo partnerství, díky čemuž svým spolupracovníkům nabízí velmi atraktivní podmínky spolupráce. V další fázi vývoje se značka chce orientovat výrazněji na český trh. Volba to není náhodná – v této oblasti vidí Lody Bonano velký potenciál.

V současné době hledá partnery, kteří by si rádi otevřeli vlastní zmrzlinový obchod v České republice. Zahájit by měli své podnikání ještě letos. Jak vyplývá z minulých zkušeností, největších úspěchů dosáhly franšízanti, kteří se připojily k rodině Bonano hned na samém začátku. Vaše rozhodování by proto v případě zájmu o vlastní franšízu nemělo trvat dlouho.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014