1. franšíza se 100% bio hovězím masem

Pátek
17.12.2010
Angus Burger vstupuje na trh franchisingu. Podnikatelská příležitost jak pro nové partnery, tak pro stávající klasické i fast food restaurace.
 

Angus Burger je česká značka restaurací založená v roce 2007. Hlavní nabídku tvoří steaky a burgery ze 100% BIO hovězího masa skotského plemene Aberdeen-Angus pocházející z vlastní české ekologické farmy. Maso neobsahuje žádné náhražky, dochucovadla ani další příměsi.

Společnost Angusrest, s.r.o. provozuje své 4 vlastní restaurace, které tvoří 2 steak house restaurace, 1 pension a 1 fast food Angus Burger. V současné době hledá partnery pro rozšíření sítě v rámci celé ČR. Jak sdělil Václav Silovský, kontaktní osoba pro zájemce o licenci: „Franchisanti si mohou vybrat ze dvou možností restaurací Angus Burger, buď provozovat restauraci typu fast food v obchodních centrech, nebo si mohou zvolit klasickou restauraci s posezením. V rámci podpory pro ně máme připravenou provozní příručku, vstupní i průběžná školení, provozní a marketingové poradenství a celou řadu jiných podpůrných nástrojů.

Potřebná počáteční investice, s níž musí franchisant počítat, se pohybuje mezi 2 až 5 mil Kč, a je závislá na umístění a vybavenosti provozovny. Smlouva se uzavírá na 5 let: „K tomu, aby si franchisant otevřel restauraci, jsou výhodou zkušenosti s podnikáním v gastronomii, nikoliv však nezbytnou podmínkou. Také je důležité, aby vládl organizačními a managerskými schopnostmi jako je například schopnost řídit a motivovat kolektiv a aktivně se zapojil do řízení restaurace,“ vyjmenovává požadavky na vhodné vlastnosti a dovednosti franchisantů Václav Silovský.

V případě Angus Burger se jedná o první průkopníky fast food restaurací nabízející 100 % BIO maso. V dnešní době se čím dál více spotřebitelů zajímá o chuť, strukturu a kvalitu všech součástí, příloh a přísad jejich jídel a tak se ekologický chov stává populárním. Skot žije celý svůj život na pastvinách a živí se pouze trávou a v zimě senem. Jeho maso je tak libovější a zdravější. Toto ekologické maso má méně kalorií a tuku než hovězí maso z ustájeného chovu. Kromě toho obsahuje omega3 mastné kyseliny, je důležitým zdrojem minerálních látek jako například železa, fosforu, selenu a mědi a obsahuje největší procento vitamínů skupiny B a 2x více beta-karotenu než ostatní hovězí.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014