Paneria: Zaostřeno na Prahu a Brno

Na Panerie se přemění i stávající prodejny Fr. Odkolek
Pátek
25.07.2008
Koncept prodejen čerstvého pečiva ještě letos otevře dvě provozovny
 

Na hlavní město Prahu a Brno se chce v následujících dvou až třech letech soustředit koncept Paneria z oblasti tzv. snack business, tedy prodejen s občerstvením založeným na čerstvém pečivu. „V rámci střednědobé strategie budeme soustředit expanzi na města Praha a Brno,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz šéf konceptu Michal Freiberger. O zaměření na tyto dvě města svědčí i plán otevřít letos po jedné z prodejen v každém z nich.

Zatím na svém, ale …

Prozatím se koncept, který je součástí největší pekárenské skupiny v regionu střední Evropy United Bakeries, soustředí na rozvoj vlastních provozoven. „V současné době se nesoustředíme na expanzi formou udělování franchisy. Stavíme vlastní prodejny,“ řekl šéf sítě. Dodal však, že do budoucna se bude koncept soustředit s franchisovými partnery na všechna hlavní a krajská města.

Přestavba vlastních prodejen

Nyní také prochází kompletní přeměnou síť vlastních provozoven Fr. Odkolek. Mění se podle nového modelu Paneria. „Mění se technologie, nábytek a design s ohledem na rozšíření počtu míst na sezení a poskytnutí většího komfortu během konzumace,“ uvedl Michal Freiberger. Koncem roku by tak mělo v Česku existovat 25 prodejen Paneria, z toho dvě fungující na principu franchisingu.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014