Šance pro master franšízanta

Restaurace Biesiadowo se vyznačují typickým interiérem. V Polsku funguje na 60 restaurací.
Úterý
22.03.2011
Do jeho kompetencí bude patřit získávání nových lokalit pro rozvoj sítě pizzerií Biesiadowo v ČR.
 

Provozovatel pizzerií Biesiadowo, společnost PPHU Wojtex z Polska, hledá pro spolupráci v České republice master franchisanta. „Poskytneme zkušenosti, know-how, školení a pomůžeme s organizací a otevřením provozovny. Samozřejmostí je maximální podpora při budování sítě v České republice,“ říká Wojciech Goduński, majitel společnosti Wojtex a kontaktní osoba pro zájemce o licenci.

Jak dále uvádí, master franšízant získá kompletní podporu v podobě vypracovaného konceptu, školení a dodávky potravinářských výrobků nejvyšší kvality. Systému nebude odvádět žádné licenční poplatky a počáteční investice se bude pohybovat od 12.000 EUR v závislosti na velikosti a umístění restaurace.

Do jeho povinností bude náležet otevření své první restaurace v České republice, nábor franšízantů pro rozvoj sítě v rámci České republiky a vytvoření logistické infrastruktury. Pizzerie se nelépe hodí do prostoru o min. 70 m2.

Kromě České republiky zamýšlí systém vstoupit také na Ukrajinu a do Irska. Ve své mateřské zemi - Polsku - provozuje přes 60 poboček. „Na konci loňského roku jsme obdrželi mnoho dotazů na podmínky spolupráce ze strany některých našich krajanů žijících v České republice, na Ukrajině a Irsku. Tento zájem nás donutil jít na nové trhy a na nich uplatnit náš koncept,“ vysvětluje Wojciech Goduński důvody expanze systému za hranice své vlasti.

Více informací o systému Biesiadowo získáte v redakci FranchisingINFO.cz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014