Pizza Mizza je vždy čerstvá

Pondělí
04.04.2011
Říká Jozef Šétaffy, předseda představenstva společnosti GastroNet a provozovatel franšízové síťě Pizza Mizza na Slovensku a nově také v ČR.
 

Jak vypadá situace se vstupem Pizza Mizza na český trh?
Značka se nachází v dynamickém stavu. Získali jsme nabídky na prostory v obchodních centrech. Jsme si ale moc dobře vědomi toho, že podnikání je o zisku, proto vytváříme byznys plány, abychom franšízantům garantovali, že podnikání pod naší značkou bude pro ně výhodné. Nyní intenzivně pracujeme na vyhodnocování nabídek od developerů. V první fázi se budeme rozvíjet v Praze a Ostravě.

Na co se v ČR zaměříte?
V rámci ČR zatím uvažujeme o konceptu rychlého občerstvení ve food courtech obchodních center, kde je velký pohyb osob. Nemáme strach z globálních značek, protože se od nich odlišujeme cenou, která je nižší, a současně nabízíme zdravější verzi fast foodu. U nás najdete vše čerstvé, klademe vysoké nároky na provoz. Franšízový systém poboček je výhodný například v množstevních slevách. Je totiž rozdíl v ceně, pokud odebere 10 kg mouky a několik tun. Současně spolupracujeme s přímými dodavateli, tím je naše zboží nejen čerstvé, ale také levnější.

Jak budujete značku Pizza Mizza?
Do budování značky investujeme nemalé částky. Přistupujeme k tomu tak, že veškeré marketingové aktivity jako je například reklama a PR se nám vrátí tím, že lidé budou mít povědomí o značce. Už samotný název Pizza Mizza zní sexy, nemýlím-li se.

Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014