Nový formát Starbucks a KFC

Kiosky jsou určeny pro uspěchané zákazníky, kteří nemají čas na posezení.
Úterý
06.09.2011
Polské zastoupení AmRestu zahájilo pilotní projekt prodeje rychlého občerstvení v kioscích.
 

Společnost AmRest, která ve střední a východní Evropě provozuje restaurace s rychlým občerstvením - KFC, Pizza Hut a kavárny Starbucks - chce vyzkoušet nový formát prodejen. Ty by měly začít fungovat také jako stánky. Pilotní projekt ve střední Evropě odstartoval v polském Krakowě v Galeria Krakowska, ve které byl zahájen zkušební provoz kiosků KFC a Starbucks.

Ředitel společnosti AmRest, Henry McGovern, chce pomocí této inovace oslovit zejména ty zákazníky, kteří žijí ve spěchu a nemají čas zastavit se v restauraci na oběd. Pokud se formát kiosků osvědčí, rozšíří se také na vlaková a autobusová nádraží.

Společnost AmRest provozuje restaurace značek KFC, Pizza Hut, Fresh Point, Rodeo Drive, Starbucks a Burger King na území Polska, Česka, Maďarska, Bulharska, Ruska, Srbska a Ukrajiny. Vlastní na 250 restaurací a je druhou největší sítí restaurací rychlého občerstvení a restaurací typu casual dining ve střední a východní Evropě.

V Polsku je společnost volně obchodovatelnou na Varšavské burze. Prodej firmy na polském trhu vzrostl v prvním pololetí tohoto roku o téměř 15 % na 1,14 miliardy zł (cca. 6,84 mild. Kč). V souvislosti se zprávami o navýšení zisku společnosti vzrostly ceny akcií o 13,3 % na 74 zł. (cca. 444 Kč) za 1 akcii.

Pro více informací neváhejte kontaktovat redakci FranchisingINFO.cz.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014