Fórum k článku: UniCredit Bank slaví jubileum 6

Matyáš Kurvín, loutkář 09.10.2012 *.ndk135.customer.medialine.cz

Ten koncept je opravdu výhodný, ale jenom pro banku. 90% všech franšízantů unicreditu prodělává - banka neschvaluje úvěry. Franšízant nemá žádné pravomoce a podle toho to vypadá. Pro franšízanta mají taky nastavené přísnější podmínky, než pro vlastní pobočky. Banka při vábení franšízantů vyloženě lže, např. slibuje, že část jistiny již po roce vrací, není to pravda. Vypisuje prodejní soutěže - vítězi letošní soutěže o zájezd mailem oznámili, že místo něho pojede někdo jiný, bankou vybraný vítěz. Mají vymyšlenou neprůstřelnou smlouvu a podmínky jsou nastavené tak, že nejde skončit, aniž by franšízant nepřišel o vstupní jistinu. Polovina všech franšízantů stejně do roka skončila, většinou za dost nechutných okolností. Jeden z nich se s nimi bude soudit, ještě o tomto konceptu hodně uslyšíme 

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.