Angličtina pro děti je dobrý byznys

V Praze 9 chybí pobočka / V hlavním městě je kapacita poboček stabilní, ale nyní se uvolnila příležitost v Praze 9.
Máte podnikavého ducha a talent pro práci s dětmi? Seznamte se Helen Doron English.
 

Promyšlená metodika angličtiny pro děti se formou franšízové sítě rozšířila po celém světě a v České republice letos slaví 20 let. „Naše republika měla v té době stále obrovský handicap, co se týče jazykových znalostí – výuka probíhala podle klasických postupů, to znamená učení slovíček nazpaměť, překládání a frontální výuka. Hlavně u malých dětí se s ní teprve začínalo… Viděl jsem v tom podnikatelskou příležitost a zvažovali jsme vytvoření vlastní metodiky. V sousedním Polsku jsem se ale setkal s angličtinou pro děti Helen Doron English a a tady jsem uviděl propracovanou metodu s krásnými materiály. Zjistili jsme, že to, co hledáme, už existuje,“ vzpomíná na počátky podnikání master franšízor pro Českou republiku Marek Halfar.

Pod značkou Helen Doron English nyní podniká před 90 center po celé republice, ale stále zůstává řada míst, kde pobočka chybí a rodiče a dětmi na angličtinu dojíždějí. „Zájem o angličtinu roste a víme z několika měst, že je zde poptávka, ale naše centrum zatím chybí. Konkrétně bychom rádi našli motivované a podnikavé osobnosti z okolí Českého Těšína, Znojma a Mikulova. Nově se uvolnila také Praha 9, která má rovněž velký potenciál,“ vysvětluje Marek Halfar.

Tato podnikatelská příležitost je vhodná pro osobnosti, které mají v regionu vytvořené sociální vazby zejména mezi rodiči dětí. Ideální je, aby se franšízant či franšízantka nejprve sám stal lektorem, bude tak optimálně rozumět metodice kurzů, dětem i jejich rodičům. „Doporučujeme nejprve začít vlastním školením a získáním lektorské licence. Proto je dobré, aby zájemci uměli sami dobře anglicky a měli určitý talent pro práci s dětmi. Atmosféra center je velmi důležitá a musí odrážet naši filozofii a celkové hodnoty, ke kterým patří pozitivní nastavení, vstřícnost a láska k dětem,“ popisuje optimální formu franšízového partnera Halfar.

Samozřejmě, že každé podnikání přináší kromě svobody a radosti z vlastní nezávislosti také nutnost aktivně se starat o naplnění kapacity kurzů, personální stránku a mnoho dalšího. Helen Doron English ale má prověřený model spolupráce a velmi propracovanou nejen metodickou, ale také marketingovou podporu. Na podnikání s Helen Doron English nebudete sami. Franšízor vám poskytne dostatečnou podporu po celou dobu spolupráce.


Pro více informací o Helen Doron English navštivte www.helendoron.cz nebo kontaktujte Veroniku Londákovou e-mailem info@helendoron.cz. V případě odeslání formuláře vás budeme kontaktovat co nejdříve zpět. 


Podnikání s dětskou radostí / Franšízanti Helen Doron English mají největší šanci na úspěch v okolí Českého Těšína, Znojma a Mikulova.
Více informací
Pokud chcete získat více informací, prosíme vyplňte kontaktní formulář. Vaše údaje budou zaslány přímo Helen Doron.
Více informací
Kontaktní formulář
Kontaktní formulář
If you see this, leave this form field blank