LUXURY FURNITURE je vlastníkem společnosti DIVANI&SOFA', špičkového nábytkového showroomu, který se specializuje na moderní, přizpůsobitelný a ekologický nábytek.
 

1. SHRNUTÍ

LUXURY FURNITURE je vlastníkem společnosti DIVANI&SOFA' (www.divani-sofa.itwww.divaniesofa.ro) -franšízy špičkového nábytku, která se specializuje na moderní, přizpůsobitelný a ekologický nábytek. Tato franšíza nabídne jedinečný zážitek z nakupování tím, že kombinuje široký výběr produktů s profesionálními službami v oblasti interiérového designu.

PROHLÁŠENÍ O POSLÁNÍ: Poskytovat vysoce kvalitní, stylový a cenově dostupný nábytek pro vylepšení obytných prostor, předefinovat luxusní bydlení poskytováním výjimečného nábytku, který překonává trendy a obstojí ve zkoušce času.

PROHLÁŠENÍ O VIZE: Představujeme si, že se staneme přední nábytkářskou franšízou uznávanou pro výjimečný zákaznický servis a inovativní design, přední jméno na trhu s luxusním nábytkem, známé svým závazkem k dokonalosti a inovativnímu designu.

POPIS OBCHODNÍ ČINNOSTI:

Obchodní činnost v oblasti LUXUSNÍHO NÁBYTKU začala v roce 2010 s vizí převratu v nábytkářském průmyslu tím, že nabídne dokonalost prémiových a špičkových přizpůsobitelných nábytkových řešení. Franšízový model byl spuštěn v 1. čtvrtletí 2024 s cílem rozšířit podnikání a oslovit širší zákaznickou základnu.

DIVANI&SOFA' je prvotřídní destinací pro náročné zákazníky, kteří hledají vynikající, špičkový nábytek a domácí dekorace. Naše značka je synonymem elegance, sofistikovanosti a jedinečného řemesla. Vytváříme ohromující kolekci luxusního nábytku, ručně vyráběného z těch nejlepších materiálů a navržený tak, aby pozvedl jakýkoli životní prostor.

V srdci DIVANI&SOFA' leží odvážná vize: proměna domovů prostřednictvím výjimečného nábytku. Naše značka, založená na pilířích nejvyšší kvality a neustálých inovací, je uznávána pro svůj výběr vysoce kvalitních materiálů a spolupráci s mistry v umění zpracování dřeva. Výsledky? Kreace, které dokonale ladí eleganci s minimalismem, kladou důraz na funkčnost a pohodlí.

V průběhu let jsme utkali úspěšné příběhy poháněné vzájemnou důvěrou a společnou vášní pro krásu a eleganci interiérového designu a luxusního nábytku. Tento závazek nás sblížil a posílil náš vztah s každým z našich zákazníků a partnerů.

I když jsme hrdí na naše italské dědictví, náš příběh franšízy začal v pulzujícím hlavním městě Rumunska, Bukurešti. Zde se rozběhla naše vize, spuštění naší globální značky z místa bohaté kultury a historie. Věříme, že skutečná krása nezná hranic, a naším posláním je zahalit vás do umění dobře žít s DIVANI&SOFA'.

Protože DIVANI&SOFA' si klade za cíl rozšířit svou přítomnost po celém světě a přinést nádheru a řemeslo do domů a showroomů na všech kontinentech, zveme vás, abyste se s námi vydali na výjimečnou podnikatelskou cestu a prozkoumali možnost stát se partnerem v naší prestižní síti.

Franšíza DIVANI&SOFA' je více než jen podnikání – je to vášeň pro krásu a příslib dokonalosti. „Chceme spolupracovat s partnery, kteří sdílejí naše hodnoty a kteří jsou připraveni přinést tuto vizi na svůj národní trh,“ říká italský majitel společnosti Lorenzo Dimagli, zakladatel luxusního nábytku s centrálou v Bukurešti v Rumunsku, který vlastní značku DIVANI&SOFA'. Přidejte se k nám na této cestě za krásou a pohodlím bez hranic. Nechte se inspirovat elegancí italského designu a teplem našeho řemesla. Toto je váš čas zazářit, rozšířit hranice úspěchu a definovat budoucnost interiérového designu.

CÍLE

  • Dosáhněte výnosů z prodeje minimálně 2 mil. EUR v prvním roce s ročním tempem růstu 30 % během následujících 3 let.
  • Vytvořte silnou přítomnost značky v zemi během prvních 3 let.
  • Konzervativní odhadovaná doba návratnosti během prvních 12-16 měsíců provozu.
  • Klíč k úspěchu:
    • Strategický výběr umístění na hlavních silnicích, v dobře viditelné oblasti, relevantní adresa, snadný přístup a parkovací místa pro hosty vedle.
    • Silný marketing a diferenciace značek.
    • Komplexní zákaznický servis, včetně konzultace návrhu a poprodejní podpory.

2. NÁBYTEK – PŘEHLED GLOBÁLNÍHO PRŮMYSLU

Klíčová dynamika trhu:  Očekává se, že urbanizace a rozvoj bydlení výrazně zvýší poptávku na trhu s nábytkem. S tím, jak se více lidí stěhuje do městských oblastí, roste výstavba obytných budov, což vytváří vyšší potřebu zařizování nových domovů.

Prognóza: Nedávná zpráva společnosti  Allied Market Research uvádí, že se předpokládá, že globální trh s nábytkem dosáhne do konce roku 2025 800,6 miliard USD. Trh je řízen různými faktory, jako jsou:

  • Zvýšení disponibilního příjmu
  • Růst realitního a hotelového průmyslu
  • Poptávka po špičkovém a luxusním nábytku ze specifických segmentů spotřebitelů

3. PŘEHLED FRANŠÍZY

DIVANI&SOFA' nabízí působivý franšízový obchodní model určený pro ty, kteří mají vášeň pro nábytek a interiérový design. Model je strukturován tak, aby poskytoval franšízantům robustní systém podpory a potenciál pro značné finanční výnosy.

Profil kandidáta:

  • Požadované dovednosti a zázemí: 
  • Podnikatel se znalostí angličtiny
  • Schopnost vybudovat organizaci a zavázat se k ambicióznímu plánu rozvoje obchodu
  • Obchodní dovednosti a obchodní manažerské dovednosti
  • Ochota vést, delegovat a motivovat
  • Výhodou mohou být zkušenosti z maloobchodu nebo realit a zájem o design

Výhody franšízy:

  • Přístup k uznávané a důvěryhodné značce:  franšízanti těží ze spojení s prestižním jménem v odvětví luxusního nábytku. Divani & Sofa' přináší solidní pověst a image značky, která byla pěstována v průběhu let a poskytuje partnerům základnu loajálních zákazníků a okamžité uznání trhu.

  • Osvědčený a ziskový obchodní model:  připojením k síti Divani & Sofa' vstupujete do osvědčeného obchodního systému se zavedenými procesy a operacemi, které prokázaly úspěch na trhu. Franchising nabízí obchodní model, který minimalizuje riziko a maximalizuje ziskový potenciál, a navede vás na úspěšnou cestu v oblasti interiérového designu a luxusního nábytku.

  • Plná obchodní podpora:  Franšízanti Divani & Sofa' dostávají kompletní balíček podpory zahrnující online školení, marketingovou podporu, výběr produktů, logistickou podporu, prodejní strategie, pravidla corporate identity. Tato podpora zajišťuje, že franšízanti jsou dobře připraveni na úspěšné vedení svého podnikání s přístupem k cenným zdrojům a odbornému poradenství.

  • Exkluzivita v každé zemi:  Divani & Sofa nabízí exkluzivní franšízovou příležitost v každé zemi, která zajišťuje, že každý nabyvatel franšízy je jediným zástupcem značky na svém území. Tato exkluzivita vytváří vzácnou příležitost k významnému finančnímu zisku, protože franšízanti mohou využít celý tržní potenciál své země bez konkurence jiných prodejen Divani & Sofa.

Klíčové vlastnosti:

  • Řemeslné zpracování:  Každý kus je pečlivě vyroben zručnými řemeslníky, což zajišťuje pozornost věnovanou detailům a jedinečným designovým prvkům, které nás odlišují od masově vyráběného nábytku.

  • Nadčasová kolekce:  Od pohovek po elegantní jídelní soupravy, každá položka ztělesňuje luxus a rafinovanost.

  • Udržitelné postupy:  Jsme hrdí na náš závazek k udržitelnosti, získávání ekologických materiálů a používání etických výrobních metod, díky nimž je luxus zodpovědný.

  • Personalizované služby:  Naši zkušení designoví konzultanti nabízejí personalizované designové konzultace a pomáhají klientům vybrat perfektní kousky, které odrážejí jejich vkus a pozvednou jejich domovy.

Počáteční investice:

Investice pokrývá vysoce kvalitní nábytek, dekorace a další nezbytné položky, které odrážejí závazek značky k eleganci a pohodlí. Franšízant si může upravit všechny produkty ohledně barvy a velikosti podle přání klienta. Přesná částka závisí na faktorech, jako je velikost showroomu, umístění. 

  • Potřebné prostory: Předváděcí místnost by měla mít alespoň 700 m2, aby bylo možné adekvátně vystavit sortiment, zatímco skladovací prostor by měl být přibližně 1000 m2, aby bylo zajištěno dostatečné řízení zásob. 
  • Zboží a zařízení potřebné k vytvoření příjemného a stylového showroomu (včetně nástěnných panelů, dekorací, rostlin, recepce, prezentačního pultu) se pohybuje od 100 000 EUR do 200 000 EUR (nakupováno se slevou 40 % z našeho ceníku s odkazem na stránky www.divani-sofa.it). 
  • Sklad bestsellerového nábytku ve skladu v hodnotě 60 000 EUR.
  • Poplatek za franšízu:  35 000 EUR / za obchod.
  • Průběžné poplatky: žádné licenční poplatky. 
  • Provozní náklady: franšízanti by měli mít rozpočet na služby, 3-4 platy pro prodejní konzultanty, 4 platy pro osoby logistika (dodávka a montáž), marketing online a offline (2 % z obratu, lze začít s 4 000 EUR/měsíc), náklady s tím spojené s otevírací akcí, aby přilákala počáteční zájem zákazníků a vytvořila se na trhu.

Doba návratnosti:

Jednou z atraktivních vlastností franšízového modelu DIVANI&SOFA' je krátká doba návratnosti. Franšízanti mohou očekávat, že se jim počáteční investice vrátí během 12 až 16 měsíců. Tato rychlá návratnost investic je usnadněna silnou reputací značky, strategickou marketingovou podporou a vysokou poptávkou po kvalitním nábytku, které DIVANI&SOFA' neustále uspokojuje.

Průměrný obrat za měsíc:

  • B2C (core business):  Franšízanti mohou očekávat  průměrný měsíční obrat  v rozmezí od 200 000 EUR do 300 000 EUR  pouze z prodeje v showroomu, v závislosti na místním trhu. Tento působivý výnosový potenciál je řízen zavedenou přítomností značky na trhu a přitažlivostí nabídky jejích produktů. 

  • B2B (sekundární zdroj příjmů, významný):DIVANI&SOFA' má speciální projektové oddělení pro celé domy, hotely, restaurace, kanceláře, které zajišťuje návrhy interiérů a zboží pro projekty. 

Široký sortiment stylového a funkčního nábytku přitahuje širokou zákaznickou základnu a zajišťuje stabilní prodej a růst výnosů. Každý franšízový partner si může stanovit ceny podle své vlastní vůle s ohledem na tržní cenu v dané zemi.

Závazek DIVANI&SOFA' ke kvalitě a dokonalosti designu dále zvyšuje spokojenost zákazníků a opakované obchody.

Komplexní podpora a školení:

DIVANI&SOFA' poskytuje rozsáhlou podporu nabyvatelům franšízy po dobu trvání smlouvy a zajišťuje, že mají nástroje a znalosti nezbytné pro úspěch. 

Franšízový poplatek zahrnuje: přístup do rozsáhlé databáze a katalogů značky, marketingovou podporu (franchisor připraví marketingové kampaně a jeho agentura bude v kontaktu s místní marketingovou agenturou franšízanta), vývoj designu prodejny, komplexní školící programy, detailní provozní příručky.

Tyto zdroje vybavují franšízanty odbornými znalostmi potřebnými k efektivnímu řízení showroomu, optimalizaci prodeje a poskytování výjimečných služeb zákazníkům.

DIVANI & SOFA' FRANCHISINGOVÝ PROCES: KROK ZA KROKEM

Stát se součástí rodiny Divani & Sofa jako franšízant zahrnuje jasný a strukturovaný proces navržený tak, aby zajistil úspěch a kompatibilitu mezi námi a našimi partnery.

Zde jsou hlavní kroky na vaší cestě stát se franšízantem Divani & Sofa.

Informace a výzkum

Vyzýváme potenciálního franšízového partnera, aby se nejprve informoval o Divani & Sofa', našich hodnotách, nabízených produktech a filozofii značky. Prozkoumejte naše webové stránky, dostupné zdroje a zjistěte, co to znamená být franšízantem.

Vyhodnoťte aplikaci:

Potenciální partner franšízy poskytne podrobnosti o: zkušenostech, motivaci stát se franšízantem a jakékoli další relevantní informace. Přihlášku vyhodnotí náš tým. Tento proces zahrnuje ověření poskytnutých informací a zajištění, že profil splňuje naše standardy.

Počáteční diskuse:

Pokud aplikace projde první kontrolou, potenciální franšízový partner bude pozván k úvodním diskusím s naším týmem. Ty mohou probíhat po telefonu, online nebo tváří v tvář, v závislosti na preferencích a logistice.

Setkání a podrobná prezentace:

Dalším krokem je podrobná schůzka, kde potenciální franšízový partner obdrží rozsáhlé informace o obchodním modelu, podpoře poskytované Divani & Sofa' a prodiskutuje vzájemná očekávání.

Školení, příprava a otevření podniku:

Franšízant se zúčastní školení, aby se seznámil se všemi provozními, marketingovými a prodejními aspekty podnikání. S nepřetržitou podporou týmu Divani & Sofa' bude franšízant veden při otevření vašeho podnikání, což bude znamenat začátek úspěšné spolupráce. Připravíme veškeré marketingové kampaně a naše agentura bude v kontaktu s místní agenturou franšízanta.

ZÁVĚR

Obchodní model franšízy DIVANI&SOFA' je navržen tak, aby poskytoval franšízantům ziskový a odměňující podnik. Díky jasné cestě k návratnosti počáteční investice, působivému potenciálu měsíčního obratu a komplexní podpoře mají franšízanti dobrou pozici k úspěchu. 

Důraz značky na kvalitu, design a spokojenost zákazníků zajišťuje, že DIVANI&SOFA' zůstává přední volbou pro zákazníky a lukrativní příležitostí pro franšízanty.


Více informací
Pokud chcete získat více informací, prosíme vyplňte kontaktní formulář. Vaše údaje budou zaslány přímo Divani.
Více informací
Kontaktní formulář
Kontaktní formulář
If you see this, leave this form field blank