Fórum k článku: Radim Jančura: Podnikání je o překážkách 71

Klára V 20.05.2013 *.telcel.cust.sloane.cz

10
Pana Jančuru již dlouhou dobu obdivuji, a to nejen jako podnikatele, ale i jaké člověka. To, co i díky svým aktivitám v Nadačním fondu proti korupci dělá si zaslouží obdiv. Kéž by bylo více takových podnikatelů, a to nejen u nás. Jen tak dál!!!

Bojkot Jančura 11.02.2017 *.37-48-0-209.tmcz.cz

2

Pan Jančura není žádný superhrdina ani Mirek Dušín, jediné co se mu podařilo je vyplnit mezeru na trhu a z toho profitovat. Osobní zkušenost mě přesvědčila, že ...tomuto pánovi nejde o žádné hlubší cíle než je jeho vlastní zisk a pohodlí.
Na tom by nebylo nic špatného, pokud by se veřejně neprezentoval jinak. Rád poukazuje na chyby ostatních, ale pouze ve snaze se zviditelnit. Svoje manažerské chyby nekomentuje. Přestože na svých stránkách nabádá veřejnost k dotazům, tak se neumí ke konkrétním problémům postavit čelem a neodpovídá na ně. Proto přejme tomuto pánovi jeho úspěchy, ale neopěvujme jej a nevěřme tomu, že jeho zájmy se upírají také jiným směrem než je jeho osobní prospěch.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.