Fórum k článku: Úspěšný rok pro Subway 21

fransizant 13.02.2020 *.130.185.250.76

3
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce 2019 byly zavřeny restaurace ve Zlíně, v Jihlavě a v Říčanech u Prahy a dvě v Praze na Spálené ulici a na letišti Václava Havla (celkem tedy 5 restaurací) V roce 2018 byly uzavřeny dvě restaurace v Brně na ulici Štefánikova a Vídeňská, restaurace u dálnice D1 Velké Meziříčí a v Opavě. O tom zda je to pro společnost SUBWAY úspěšný rok si udělejte obrázek sami. SUBWAY v ČR pouze kopíruje celosvětový trend, počet restaurací od roku 2015 postupně klesá.

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.