Rozvoj IQ u dětí se vyplácí

IQ UP! učí děti myslet / Franšízová síť IQ UP! nabízí atraktivní kurzy pro děti od 3 do 13 let.
pondělí
29.07.2024
Makedonská franšízová síť IQ UP! Rozvíjí inteligenční kompetence dětí. Model vzdělávacích programů nyní nabízí i na našem trhu.
 

V Česku za posledních deset let významně vzrostl zájem o soukromé vzdělávání ve všech oblastech, zahrnujících předškolní, školní, jazykové i zájmové organizace. Rodiče si uvědomují, že v budoucnu ve vysoce konkurenčním prostředí potřebují jejich děti rozvinuté předpoklady pro nejprve pro přijetí na prestižní školy a později pro uplatnění na trhu práce.  Už od 90. let se jako jedna z učebních metod rozvíjející inteligenci v polytechnických oborech objevil koncept STEM, označující vzdělávání v oborech přírodní vědy (Science), techniky (Technology) a technologie (Engineering) a matematika (Matematics). Tyto oblasti totiž mají rozhodující vliv na vývoj ekonomiky, konkurenceschopnosti a udržitelného rozvoje.

Tento model je však pouze jedním z pilířů franšízové sítě vzdělávacích kurzů IQ UP! Polytechnické vzdělání propojuje s programováním i literaturou prostřednictvím inovativního multidisciplinárního přístupu a podporuje komplexní cestu k učení. Jak si jejich činnost představit v praxi? Každá franšíza IQ UP! Nabízí vzdělávací kurzy pro děti od tří do třinácti let. Kurzy mají svého hlavního hrdinu, postavičku, která děti provází dobrodružstvím vědy. Každá lekce je plná hádanek, humoru, výzev a všestranných aktivit. Díky nim se děti učí experimentu, analýze i spolupráci.  Prostřednictvím interaktivních her, mozkových cvičení a logických hádanek studenti získávají praktické znalosti a rozvíjejí základní mentální dovednosti.

V České republice je nyní tento franšízový koncept na počátku jednání. Franšízor hledá master-franšízové zastoupení pro velké území v řádu milionů obyvatel. Současně také chce najít franšízanty pro výuková centra do oblastí nad 50 000 lidí a případně i franšízanty do mini center v místech pod 50 000 obyvatel.  

Franšízant musí počítat s investicí okolo 5 000 až 8 000 euro za franšízu, vybavení prostor od 4000 euro a školení učitelů 100 euro. Získá kompletní podporu od veškerých materiálů ke kurzu, podporu při nastavení procesů, marketingové materiály a celkové komplexní vedení franšízorem.  Získá tak dobré zázemí pro začátek podnikání – osvědčené a atraktivní kurzy i nástroje, jak je ve své lokalitě dostat na trh vzdělávacích aktivit. 


Vzdělávací franšíza na startu / IQ UP! nyní na našem trhu hledá master-franšízové a franšízové partnery.