rozdělení trhu
Švejk pravil, že člověk má být přímo odněkud
„Já kořalku nepiju, jen rum" aneb vše o české franšíze Švejk restaurant.
Na realitním trhu je nový hráč
Coldwel Banker je třetí největší realitní kanceláří v USA, v České republice chce otevřít 80 až 100 franšízových poboček.
s Davidem Petříkem
manažerem rozvoje značkových restaurací Potrefená husa.
Franchisy pro zdravý život
Zájem o zdravý životní styl stále narůstá - NATURHOUSE, Expreska i Contours expandují.
Splněný klukovský sen
Restaurace Mount steak míří do dalších měst. V menu naleznete sortiment masa, který nikde v Evropě nenajdete.
PLANET SUSHI přišla z Ruska
Finančně příliš nenáročný franšízový koncept, se kterým vyděláte.
Howards Storage World je na pořádek machr
Hledá se master franšízant pro střední Evropu. Úspěšný australský koncept chce vstoupit na Evropský trh.
V Austrálii je téměř každý obchod franšízový
říká Jan Brejcha Business Developmnet Manager Australského obchodního oddělení pro ČR a SR.
České Bageterie Boulevard jsou určeny na bulváry větších měst
Bageterie zasáhl baby-boom. Moderní rychlé restaurace reagují pružně na požadavky trhu.
ALPINE PRO má franšízový úspěch, který nečekal
Skutečnost, že ALPINE PRO je českou společností mnozí z nás zaznamenali až při Olympiádě ve Vancouvru.
CENTURY 21 nově také v jižních Čechách
Se značkou spojila svou budoucnost největší jihočeská kancelář RK Stejskal.cz.
Vybarvíte a vyčistíte se Pressto
Velmi propracovaná franšíza čistíren hledá Master franšízanta pro ČR a SR
KLAPP je specialista na wellness
O úspěchu značky na regionálním trhu rozhoduje i osobnost Master franšízanta
Chceme se zařadit mezi největší sítě v ČR a otevřít nad 50 prodejen
říká Miloš Šubert, majitel společnosti Stavoodbyt.
Franchise s vůní Paříže
Módní bytový textil Carré Blanc nabízí příležitost franšízantům
Prodejny se na léto nově oblékly
OBCHODY BUSHMAN V NOVÉM DESIGNU!
Proslulý franšízový řetězec Hooters otevřel první restauraci v České republice
Restaurace pro šťastné muže
Začnete jinak přemýšlet, otevřou se vám nové kontakty i možnosti
říká Kamila Zárychtová, Master franšízant Business for Breakfast.
Nechcete mít zboží?
Otevřete si první franšízovou banku
Franchisa plná vůní s jasnou filozofii a vysokou společenskou odpovědností
L’OCCITANE je svět, kam se můžete přidat