rozdělení trhu

potraviny a tabák | 01.06.2020

Oxalis míří dál do světa

„Chceme v zahraničí najít partnery, kteří otevřou alespoň jeden vlastní obchod s kávou a čajem, a dále budou rozvíjet franšízovou síť," říká majitel konceptu Oxalis Petr Zelík.

„Chceme v zahraničí najít partnery, kteří otevřou alespoň jeden vlastní obchod s kávou a čajem, a dále budou rozvíjet franšízovou síť," říká majitel konceptu Oxalis Petr Zelík.

vzdělávání | 27.05.2020

Dobře spočítaná franšíza

Franšíza Mathnasium chce mít do roku 2025 více jak 2 000 výukových center. Budou mezi nimi i ty v Česku? Značka zde aktuálně hledá master-franšízanta.

potraviny a tabák | 25.05.2020

Léto s novou pobočkou

Franšízové speciální pekařství Smajlík otevře zanedlouho novou provozovnu. Co rozhodlo o tom, že ji centrála otevře ve vlastní režii?

služby pro koncové zákazníky | 25.05.2020

Zájem o franšízy z Česka i zahraničí

„Zájem ze strany investorů předčil naše očekávání. Franšízanti již nyní staví motýlí domy Papilonia v Brně a na Lipně," prozrazuje Zbyněk Černý, zakladatel konceptu Papilonia.

potraviny a tabák | 22.05.2020

Smělé plány na rozvoj

Síť prodejen Žabka chce se svými novými pobočkami dál expandovat mimo Prahu a Středočeský kraj.

gastronomie | 20.05.2020

Byznys s chutí trhaného masa

Koncept rychlého občerstvení Volos chce svými pobočkami obsadit celé Česko. Kdo se může ucházet o franšízovou licenci?

krása, zdraví, sport | 18.05.2020

V první fázi 20 kosmetických center

„Master-franšízant získá know-how firmy, která má po světě přes 1000 poboček," říká Petr Tuháček, ředitel firmy MORXIMO invest, která v ČR zastupuje španělskou značku No+Vello.

vzdělávání | 18.05.2020

Pomoc franšízora v akci

Vzdělávací franšíza Edukido chce expandovat do Česka. Na domácím trhu ukázala, jak dokáže pomoci svým franšízantům. Čeho mohou využít?

business a poradenství (B2B) | 11.05.2020

Pandemie jako příležitost

Ochrana zdraví a bezpečnost práce jsou dnes aktuálními tématy. Těžit z toho mohou franšízanti sítě Extéria Market.

business a poradenství (B2B) | 04.05.2020

Do druhé dekády s novými franšízanty

„Rozšířili jsme možnost franšízové spolupráce v Praze, pokračujeme i s expanzí do regionů,“ říká Kamila Zárychtová, zakladatelka Business for Breakfast Česká republika.

bydlení a domácnost | 04.05.2020

Známá značka pomáhá prodeji

Franšízou Solodoor centrum doplnil Petr Konrád stávající podnikání. Svou prodejnu otevřel před rokem a půl ve Zlíně. Jak dnes vzpomíná na své začátky?

gastronomie | 29.04.2020

Gastronomie prověřená epidemií

Za necelý měsíc skončí doba, která pro majitele restaurací, barů i bister znamenala, že ve svých pobočkách nesměli přivítat zákazníky. Co to znamenalo pro gastrofranšízy?

gastronomie | 27.04.2020

Nová pobočka i v době omezení

Franšíza Amici Pizza & Burgers se zaměřuje hlavně na rozvoz. Jak se jí vede dnes, kdy obliba doručování kvůli situaci roste?

vzdělávání | 22.04.2020

Podnikání se začátkem v recesi

Každá krize je zároveň příležitostí začít podnikat. Může to být právě vzdělávání, z čeho se stane nejlepší byznys? Zdá se, že tomu tak být může.

gastronomie | 20.04.2020

Sladké na krizi

Ze dne na den zůstaly kvůli nařízením vlády všechny pobočky La Donuteria zavřené. Dnes franšízy i díky věrnosti zákazníků částečně fungují.

gastronomie | 20.04.2020

Posílení rozvozu i vznik nového e-shopu

„Jedním z pravidel naší franšízy je to, že když pobočka nevydělává, neúčtujeme franšízový poplatek ani my, což se právě děje," říká Jan Kapolka, spolumajitel konceptu Los Capolitos.

móda pro děti a dospělé | 17.04.2020

Byznys zaměřený na děti

Zapojení do chodu svých prodejen, takoví jsou franšízanti sítě Coccodrillo. Investory mezi nimi nenajdete. Jak se jí nyní daří?

krása, zdraví, sport | 15.04.2020

Pomoc s financemi i náklady

BodyBody odpustilo franšízantům placení průběžného franšízového poplatku. Jak bude sít fungovat po uvolnění opatření?

vzdělávání | 08.04.2020

Vzdělávání se přesouvá do režimu online

Franšíza Helen Doron English nepřestala pracovat, i když jsou její centra momentálně uzavřená. Učí angličtinu online. Jak se k nové situaci postavili její franšízanti?

2
3
4
5
další  
posledni