rozhovor týdne
McDonald´s půjde i do menších měst
V rozhovoru pro portál FranchisingINFO.cz to řekl nový generální ředitel českého McDonald´s Radek Janalík
Připravte se a vybírejte s rozumem
O tom, jak se připravit na rozhovor s potenciálním franchisorem, mluvil portál FranchisingINFO.cz s jednatelem poradenské firmy PROFIT system Martinem Jonášem.
Hudba s Yamahou i bez hudebníka
Hudební škola Yamaha je se 163 pobočkami třetí největší franchisou u nás. O rozhovor požádal FranchisingINFO.cz jeho šéfa Zdeňka Simka.
KB: Finanční krize přístup k franchisantům nezmění
Komerční banka, zatím jako jediná v Česku, má svůj program pro franchisanty. Mohla by současná finanční krize změnit její přístup k malým podnikatelům? Na to a jiné se portál FranchisingINFO.cz zeptal Martina Kotka, šéfa programu.
Žabka asi spolkne menší
Markety Žabka, které chtějí až 250 provozoven, nevylučují rozvoj pomocí akvizice již existující sítě. Portálu FranchisingINFO.cz to řekla Jana Studničková, mluvčí firmy Penta Investments, které Žabky patří.
Licenci RE/MAX získá jen desetina zájemců
RE/MAX nedávno ohlásil podpis 100. licence. O rozhovor jsme proto požádali šéfa této realitní kanceláře Vojtěcha Krátkého.
Záhorská: Franchisanti volí jistotu
Yves Rocher poskytuje svým partnerům vedle klasické franchisy také možnost být pouze „v nájmu“, kdy obchod zafinancuje firma.
Do pěti let 55 Subwayů
S šéfem Subway pro Česko Martinem Princem o plánech firmy
FMP s více zahraničními franchisami
Říjnový Franchise Meeting Point se blíží. O novinkách jsme hovořili s ředitelem projektu Radkem Malým z pořádajících Veletrhů Brno.
McDonald´s: Letos v Česku pětkrát nově
McDonald´s nedávno otevřel svou 75 pobočku v Česku. Do tří let pak plánuje představit také koncept McCafé. Jaké má pro Českou republiku letos plány? Na to se portál FranchisingINFO.cz zeptal mluvčí řetězce pro ČR Drahomíry Jirákové.
Sochor: Důvěra je pro franchisové systémy zásadní
Koncept Švejk Restaurant získal nedávno prestižní ocenění v oblasti gastronomie. O důvěře i dalších záměrech hovořil portál FranchsingINFO.cz s šéfem konceptu Švejk Restaurant Radovanem Sochorem