Sklizeno a Fruitisimo pohromadě
Nový obchod, který zákazníkům nabídne rozšířenou gastro zónu s bistrem, salátovým barem a širokou nabídku vitamínových koktejlů a zmrzliny, našel své místo v Galerii Nové Butovice. Butovická prodejna je pilotním projektem. V případě úspěšného testu je v plánu do roku 2020 postavit 8 sdílených prodejen především v office zónách a krajských městech.
„Jsme přesvědčení, že společné prodejny přinesou zákazníkům obou konceptů další produkty služby, o které mají zájem. Máme totiž velmi podobnou cílovou skupinu zákazníků, kteří dbají na zdravý životní styl a spojením jednak rozšíříme zákaznickou základnu obou konceptů a také nabídneme nové služby, které ocení,” vysvětluje důvody spojení Jan Hummel, zakladatel a CEO Fruitisimo.
Aktuálně se kombinovaná prodejna otevírá formou franšízy. Franšízantům se tak nabízí koncept, kde mohou ještě více zvýšit produktivitu prodejny bez zvýšení nákladů na personál. „Prodejna potravin, bistro a ovocný bar mají každý jiné zákaznické špičky a spojení nám umožňuje takto maximálně využít potenciálu daného prostoru. A maximální vytížení lokality je podle nás obou především v prostorách office zón klíčem k úspěchu,” vyjmenovává přednosti obchodního modelu Petr Borkovec, ředitel Sklizeno.

PŘEČTI ČLÁNKY

Evropská síť provozoven zdravé varianty fast foodu Fruitisimo vznikla v České republice. Jejich růstu pomáhá i vzájemné sdílení zkušeností jednotlivých franšízantů.
Zavedný franšízový model Fruitismo dobývá Rakousko a Německo. Jaké jsou nebližší plány značky?
Značka Fruitisimo se z Česka dostala i do dalších zemí. Na domácím trhu má stále ambice růst. Kdo se může stát franšízantem?
„Současná doba nás v mnoha směrech naučila novému uvažování, které do budoucna jistě využijeme,“ říká výkonný ředitel Fruitisimo group Michal Příhoda.
Kdo si odnesl titul Franchisa roku 2020? Který koncept vyhodnotila veřejnost jako ten nejlepší? Čtěte dál.
Nejčtenější

Pokud se Vám při vyslovení slova franšízing vůbec něco vybavuje, je to skvělé!
Franšízová síť 360pizza nabízí rebranding stávajícím provozovnám. Jak změna pomůže efektivitě podnikání vysvětlí Markéta Krejčíková, manažerka pro rozvoj.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Franšízová síť podnikatelských networkingových klubů Business for Breakfast propojuje podnikatele celé republiky a pomáhá jim posílit byznys.
Franšíza Bageterie Boulevard vyrostla spolu s Crocodille na rekordních 1,6 miliardy obratu. Po covidových letech je zpět na předních pozicích mezi fastfoodovými řetězci.
Populární na fóru
Fornetti se mění v Minit
Zdravím,no někde je asi problém.Co myslíte?Petr
Pont zamířil na Florenc
0:38, pondělí, obchod PONT na Florenci: Přijel jsem z cesty, mám chuť na jedno plzeňské pivo. Pivo se zde prodává pouze po čtyřech půllitrech. První kopanec....
Fornetti se mění v Minit
Dokud se nezmění i ceny tak se nic moc neděje. Fornetti obchod jsem otevřel v Ostravě a držel jsem bez to bez zisku 3 měsíce. Krásně jsem jim naletěl na jejich...
Fornetti se mění v Minit
Zajímavé, docela ráda bych se dověděla více. Bude nějaký rozhovor?
Tesco na odchodu?
Co myslíte, je odchod Tesca z ČR reálný?
Má šanci na úspěch?
Do České republiky míří rakouský koncept Tiroler provozující obchůdky s alpskými delikatesami. Jeho zakladatel Wolfgang Obermüller prozradil jeho plány. Co...
Výhodou je důraz na kvalitu
Ani bych nečekal, že české čaje takto uspějí ve světě. Výborně!
Konkurenční boj začíná
Já bych je hnal, dyť jim to ukradli!