Franchisový koncept GEPARD FINANCE nabízí zajímavý model podnikání formou franchisové pobočky pod zavedenou značkou s atraktivními produkty, kvalitním metodickým zázemím a propracovaným systémem vzdělávání.
Středa
31.10.2012
Hypotéky za více než pět miliard korun zpracovala za první tři čtvrtletí letošního roku poradenská firma GEPARD FINANCE.
 

Letošní rok bude nejspíš pro největšího tuzemského hypotečního makléře GEPARD FINANCE historicky nejúspěšnějším rokem. Zpracování hypoték za více než pět miliard korun překonal hranici třiceti miliard poskytnutých hypoték pro více než 25 tisíc klientů za dobu svého působení na českém trhu.

Průběžné výsledky jedničky mezi hypotečními makléři jsou jasným důkazem úspěchu franchisového konceptu, který firma přijala v roce 2009. „Důvěra, kterou nám projevili naši franchisanti, klienti a obchodní partneři, se projevila v historicky nejúspěšnějším roce, který letos prožíváme,“ říká Jan Kruntorád, generální ředitel GEPARD FINANCE.

V současné době má franchisová síť 125 obchodních míst v Česku a na Slovensku, ve které pracuje více než 450 profesionálních makléřů. Franchisový koncept GEPARD FINANCE je postaven na službě nezávislého platebního systému na pořízení (úhradu) kupní ceny nemovitosti v partnerských realitních kancelářích. Společně s realitní kanceláří tak makléř zabezpečuje svým klientům službu, kterou požaduje.