Franchisový koncept vstoupil do ČR v říjnu tohoto roku. Hledá zde master-franchisanta.
Čtvrtek
24.10.2013
Na oblast financí a pojišťovnictví se zaměřuje franchisová poradenská společnost Exchange. Nedávno vstoupila i k nám.
 

Na tuzemský trh přináší společnost Onebiz Group franchisový koncept Exchange, jehož hlavním předmětem činnosti je poradenství v oblasti financí a pojišťovnictví. Ten je jedním z několika franchisových konceptů v portfoliu firmy Onebiz Group, která působí ve více než 30 zemích po celém světě. Pro rozvoj značky Exchange zde jeho zástupce, společnost NBB, hledá master-franchisanta.

Jako první krok chce společnost pro koncept Exchange najít vhodného kandidáta pro pozici master-franchisanta. „Klademe důraz na kvalitu a osobnost kandidáta, aby vyhovoval profilu značky Exchange,“ dodává Richard Skyva, vedoucí partner NBB v České republice. Ideální kandidát by se měl zkušeně pohybovat v oblasti bankovnictví a pojišťovnictví a mít znalosti v obchodní terminologii. Po uzavření smlouvy s master-franchisantem začne společnost pracovat na rozšiřování značky do dalších lokalit v Česku.

Společnost Onebiz Group se rozhodla pro český trh z důvodu jeho silné dynamiky a dobrého vývoje. Franchisantům, kteří se rozhodnou pod značkou Exchange podnikat nabízí veškerou potřebnou podporu od počátečního školení, software, marketingových aktivit až po trvalé vzdělávání.