Děti jsou učeny ve franchisových školách podle kanadského programu Maple Bear například v Kanadě, Spojených arabských emirátech, Vietnamu, Malajsii, Číně, Indii či Brazílii. Prorazit chce i v Evropě.
Středa
25.06.2014
Kanadský systém vzdělání přináší na náš trh franchisový program Maple Bear. Hledá vhodné franchisanty pro rozvoj.
 

Pro děti v každém věku je připraven vzdělávací program vytvořen z kanadského systému jménem Maple Bear. Program se rozhodla stejnojmenná společnost rozvíjet pomocí franchisové spolupráce po celém světě. Školy Maple Bear se postupně po celém světě rozšířily, v Evropě se však pobočky ještě nenachází, což chce společnost změnit.

Firma Maple Bear Global Schools od loňského roku hodlá najít franchisové partnery v zemích Evropy a Česká republika není výjimkou. „Loni jsme účastnili události Franchise Expo 2013, které se konalo v v Polsku. Setkali jsme se zde i s vlastníky škol, které zaujal náš kanadský program,“ popisuje začátky na evropském kontinentu majitel franchisového konceptu Maple Bear Tyler Done s tím, že firma by se ráda zaměřila na střední a východní Evropu, kde by ráda přinesla unikátní prvky do jejich školních systémů.

Konzervativní Evropu předbíhá okolní svět. Letos se podařilo společnosti najít master-franchisanta ve Spojených arabských emirátech a otevřít další 2 školy v Indii a Jižní Korey. „Věříme, že vhodné franchisové partnery najdeme i na českém trhu. Ozvalo se nám už pár podnikatelů, kteří by rádi zjistili více informací o našich školách. První školy bychom rádi otevřeli v Praze nebo Brně,“ uzavírá Tyler Done.