Investice do jazyků se vždy vyplatí

V České republice působí 9 licencovaných jazykových škol, které vyučují podle metody DME.
pondělí
20.12.2010
Direct Method for English hledá partnery pro provozování jazykových škol po celé České a Slovenské republice.
 

Investice do vzdělání se vždy vyplatí a dvojnásobně to platí v případě jazyků. Asi to skoro všichni znáte v případě, že hledáte nebo jste hledali práci. Jedna z nejčastějších otázek u pracovního pohovoru je, zda a na jaké úrovni je vaše znalost angličtiny. Je pak těžké vysvětlovat, že se člověk učí anglicky řadu let, ale mluvit moc neumí.

To se ale může lehce změnit s Direct Method for English. Direct Method for English je metoda výuky jazyka tzv. přirozenou cestou, tedy mluvením. Hlavní důraz je kladen především na to, aby studenti komunikovali. V rámci lekcí studenti hovoří 5 až 6krát častěji, než při klasické výuce. Lektoři jsou speciálně vyškoleni k tomu, aby pomohli studentům zbavit se strachu mluvit anglicky, a pak společně vytvářejí reálné anglicky hovořící prostředí.

Direct Method for English je mezinárodní licencovaný systém výuky, kterým mohou vyučovat jen partnerské školy. Výhradním poskytovatelem licencí na metodu Direct Method for English v České republice je jazyková škola EMPIRE CZ s.r.o., která sídlí v Praze.

„Franchisantům nabízíme možnost regionální exkluzivity na město, ve kterém působí, získají kompletní podporu při zaučení zaměstnanců a poskytneme jim ucelený systém výuky,“ uvádí oblasti podpory Mgr. Zuzana Ležanská, kontaktní osoba pro zájemce o licenci. Roční poplatek za licenci se pohybuje od 350 EUR a dále se neodvádí žádné poplatky z obratů a prodeje.

„Licencovanou partnerskou školou se můžete stát v případě, že již provozujete existující jazykovou školu nebo i tehdy, když se chystáte otevřít novou jazykovou školu. My vaší škole poskytneme licenci, vše ostatní jako například jméno školy a její správa zůstane stejné,“ vysvětluje podmínky získání licence Zuzana Ležanská.

V současné době jazyková škola EMPIRE provozuje 3 pobočky v Praze, Košicích a Bratislavě, kde také sídlí centrála společnosti. Licencované jazykové školy, které vyučují podle metody DME, pak působí v dalších 9 městech ČR a 20 městech SR.